Προτό: Αν υπήρχε το VAR, θα παίρναμε το πρωτάθλημα

Προτό: Αν υπήρχε το VAR, θα παίρναμε το πρωτάθλημα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπέρμαχος του VAR εμφανίστηκε ο Σίλβιο Προτό σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του. Ο έμπειρος Βέλγος τερματοφύλακας υποστήριξε πως, αν είχε εφαρμοστεί το VAR στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ολυμπιακός θα είχε κατακτήσει τον τίτλο: «Είμαι υπέρ του VAR και είμαι σίγουρος ότι μακροπρόθεσμα θα γίνει η πιο σημαντική ανακάλυψη στο ποδόσφαιρο. Αν υπήρχε VAR στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις εναντίον μας από τους διαιτητές», είπε χαρακτηριστικά στην Derniere Heure.

Αναφορικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα: «Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά μπορεί να μείνω ελεύθερος. Είναι πιθανό αυτό και ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μειώσει το μπάτζετ την ερχόμενη σεζόν κι έτσι δεν αποκλείω τίποτα. Ασφαλώς και η οικογένεια θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Εχω ραντεβού σε δέκα ημέρες με τη διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει». Να σημειωθεί πως μέσα ενημέρωσης του Βελγίου υποστηρίζουν πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Αντβέρπ.

Σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Σίλβιο Προτό τόνισε: «Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολο από το βελγικό. Αν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έπαιζαν αυτή τη σεζόν στο Βέλγιο, θα είχαν πάρει το πρωτάθλημα. Ακόμα και ο Ατρόμητος θα μπορούσε να κοντράρει τους καλύτερους».

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, που κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση της πειραϊκής εταιρείας για την παρουσία του σε νυκτερινό κέντρο την περασμένη Κυριακή, δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να σημειωθεί πως, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, ο νέος τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς ανέδειξε τη σημασία του τομέα της πειθαρχίας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο διεθνής αμυντικός μέσος θα αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους». Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στη Σερβία βάζουν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα τον Μάρκο Μάριν και τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή