Προσπαθεί να φέρει Μολέντο στον Πειραιά ο Ολυμπιακός

Προσπαθεί να φέρει Μολέντο στον Πειραιά ο Ολυμπιακός

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας. Ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, έχει «ανάψει» το πράσινο φως για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Ιντερνασιονάλ για την απόκτησή του. Ωστόσο, πρόκειται για μία υπόθεση που κρύβει δυσκολίες, αφού ο Μολέντο αποτελεί τη βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας της ομάδας του. Πάντως, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Επεσαν, χθες, οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γκιγιόμ Ζιλέ.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, ο έμπειρος Βέλγος αμυντικός μέσος παραδέχθηκε ότι δεν ήταν πετυχημένη χρονιά για εκείνον: «Φίλαθλοι, παίκτες, μέλη του Ολυμπιακού: Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σεζόν που πέρασε. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήταν καθόλου καλή σεζόν σε ατομικό επίπεδο και ειδικότερα σε ομαδικό. Αποτύχαμε, γιατί Ολυμπιακός σημαίνει τίτλοι και τρόπαια. Θα έχω πάντα σπουδαίες αναμνήσεις, την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, την κλήρωση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και στο μυαλό μου θα αντηχούν τα τραγούδια σας. Είστε φανταστικοί. Τέλος, ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους ανθρώπους που κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να με φέρουν σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο. Είμαι λυπημένος που φεύγω από τον Ολυμπιακό, αλλά τόσο περήφανος που φόρεσα τα χρώματά σας».

• «Εφυγε» από τη ζωή ο συνθέτης του σύγχρονου ύμνου του Ολυμπιακού, Σπύρος Βαλσαμάκης, σε ηλικία 83 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κοιμητήριο της Καισαριανής. Η σύνθεση του ύμνου έγινε το 1980 από τους Σπύρο Βαλσαμάκη και Κωνσταντίνο Κιλιμάντζο και τον ερμήνευσε ο Χρήστος Βολιώτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή