Ο Απόλλων ανακοίνωσε τον Αλμπάνη για την ΑΕΚ

Ο Απόλλων ανακοίνωσε τον Αλμπάνη για την ΑΕΚ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για το καλοκαίρι, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης στον οποίο αγωνιζόταν ο παίκτης, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, γνωστοποίησε τη μετακίνηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού στην ΑΕΚ. Στην τοποθέτηση του Απόλλωνα γίνεται λόγος για «βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ που έγινε δεκτή», ενώ όπως τονίζεται υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 20%. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που η ΑΕΚ επιλέξει να παραχωρήσει ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή, μπορεί να τον δώσει μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η απόκτηση του Αλμπάνη προσθέτει στο ρόστερ της ΑΕΚ ακόμη έναν Ελληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχώρισε με τη φετινή του παρουσία στην ομάδα της Ριζούπολης. Γεννημένος στην Καλαμπάκα, ο Αλμπάνης πήγε σε μικρή ηλικία στη Γερμανία όπου αγωνίστηκε με τις ομάδες νέων της Βέρντερ Βρέμης και της Φράιμπουργκ. Στον Απόλλωνα, έπαιξε για 3 σεζόν και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στη φετινή παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ σημειώνοντας 8 γκολ, όσο και στην περυσινή άνοδο από τη Φούτμπολ Λιγκ, σημειώνοντας 9 τέρματα αγωνιζόμενος τόσο ως ακραίος όσο και ως κεντρικός επιθετικός. Ως προς τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ, απομένει η τυπική επιβεβαίωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει προσπάθεια ανανέωσης των συμβολαίων των Σιμόες, Βράνιες και Μπάρκα.

Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, η ΑΕΚ κατά τα περυσινά της πρότυπα επιθυμεί να κάνει δύο βασικές μεταγραφές που αφορούν στο κέντρο της επίθεσης και τα άκρα της μεσοεπιθετικής της γραμμής, αντικαθιστώντας τους Αραούχο και Χριστοδουλόπουλο. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο είναι ένας από τους στόχους που εξετάζει η ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του Γκερέρο με την Λεγκανιές ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή