Βελτίωση και ανοιχτά μέτωπα για Ολυμπιακό

Βελτίωση και ανοιχτά μέτωπα για Ολυμπιακό

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το πρώτο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στους «Πειραιώτες», ο Ολυμπιακός επικράτησε της τουρκικής Γκεζτέπε με 1-0 χθες στο Αρνεμ, ολοκληρώνοντας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Η ομάδα του Πειραιά έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα με τον Ανσαριφάρντ, αλλά και με τον Χριστοδουλόπουλο που είχε φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι. Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 13ο λεπτό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί αρκετά στα προηγούμενα φιλικά. Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες της τουρκικής ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα πανό με μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Κούτρης (81΄ Τσιμίκας), Σισέ, Νικολάου, Μασούρας, Χατζισαφί, Ανδρούτσος, Πάρντο (81΄ Ευαγγέλου), Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος (71΄ Μάνος), Ανσαριφάρντ.

ΓΚΕΖΤΕΠΕ: Μπακιρμπάς, Τραορέ, Ρέις, Τσινεμρέ, Γκασαμά, Κάστρο, Πόκο, Μπινγκόλ, Εντανγκό, Ακμπουνάρ, Γκουφράν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπιλέν, Καντάχ, Μπερκάν, Γκρίλο, Καγιάν, Αλί Καγιά, Ντουρμούς.

Την ίδια ώρα, αρκετά είναι τα ανοιχτά μέτωπα αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Γουίλιαν Αράο. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τους μάνατζερ του παίκτη, επειδή προσπαθούσαν διαρκώς να αλλάξουν τους όρους της συμφωνίας των δύο πλευρών. «Με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να παίζει κανείς και για αυτόν τον λόγο ο Βραζιλιάνος μέσος της Φλαμένγκο βγαίνει από τη μετεγγραφική λίστα», τόνιζαν στελέχη τους. Οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του αμυντικού μέσου και ήδη εξετάζονται δύο περιπτώσεις.

Παράλληλα, διαψεύστηκαν πληροφορίες που ανέφεραν πως βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την απόκτηση τόσο του Βούκσεβιτς της Μπράγκα όσο και του Χασάν Κούκα. Επιπλέον, έντονη είναι η δυσφορία των ανθρώπων της ομάδας για τον Μιράντα, η απόδοση του οποίου δεν έχει ικανοποιήσει έως τώρα και η θέση του στο δυναμικό είναι επισφαλής.

Τη Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός Γιασίν Μεριά, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο μοναδικό εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι με τη Λεγκανές που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» στις 21.00. Να σημειωθεί πως η αποστολή των «ερυθρόλευκων» επιστρέφει το βράδυ στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή