Περιμένοντας Μπέρνλι ή Μπασάκσεχιρ

Περιμένοντας Μπέρνλι ή Μπασάκσεχιρ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει αποκτήσει η ρεβάνς της Πέμπτης, ανάμεσα στη Λουκέρνη και στον Ολυμπιακό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η νίκη των «ερυθρολεύκων» με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι του Φαλήρου, δεν αφήνει περιθώρια στους Ελβετούς για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Βεβαίως, ο Πέδρο Μαρτίνς ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να παίξουν για τη νίκη και στην Ελβετία.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο και ο Γιασίν Μεριά διεκδικούν με πολλές πιθανότητες μία θέση στην αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα αεροπορικώς για τη Ζυρίχη. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Λουκέρνη, όπου την Πέμπτη στις 20.30 θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το πρωί με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στου Ρέντη. Μόλις τελειώσει, ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή.

Να σημειωθεί πως με απόφασή του οι «Πειραιώτες» θα εγκατασταθούν στη Λουκέρνη δύο ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής της ρεβάνς. Αύριο το απόγευμα, η προπόνηση θα αρχίσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας (19.00 τοπική) και θα διεξαχθεί στο «Swissporarena». Νωρίτερα, στις 19.15, ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μαζί με έναν παίκτη της ομάδας του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν από την Ελβετία το απόγευμα της Παρασκευής.

Στέλεχος του προπονητικού επιτελείου των «Πειραιωτών» θα βρεθεί την Πέμπτη το βράδυ στο «Τερφ Μουρ» για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς της Μπέρνλι με την Μπασάκσεχιρ, καθώς η ομάδα που θα προκριθεί θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στις 23 του μηνός (στο «Γ. Καραϊσκάκης») και στις 30 Αυγούστου. Το πρώτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη είχε λήξει ισόπαλο χωρίς σκορ.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος επιθετικός της Σάντα Φε, Φράνκο Σολδάνο, που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «Πειραιωτών», εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, με ευρωπαϊκή παρουσία και διακρίσεις. «Υπήρχαν προσφορές από την Αραβία, την Τουρκία και τη Ρωσία που δεν έφτασαν μέχρι τον σύλλογο, επειδή όταν ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε σχετικά του απάντησα ότι δεν με ενδιαφέρουν», ανέφερε αρχικώς ο Αργεντινός επιθετικός. Συνεχίζοντας, τόνισε πως του αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ως πιθανή πρόκληση, επειδή ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκή παρουσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή