ΑΕΚ: Πετάει για Μόναχο εν μέσω… απόνερων της εμφάνισης στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Πετάει για Μόναχο εν μέσω… απόνερων της εμφάνισης στο ΟΑΚΑ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aναχωρεί  σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της ΑΕΚ για το Μόναχο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπάγερν στην «Αλιάνζ Αρίνα» για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου «ερμηνεύθηκε» από την Ενωση ως ήττα όχι τόσο λόγω του αποτελέσματος, αλλά λόγω της εικόνας που έδειξε η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Οι παίκτες παρουσιάστηκαν υποτονικοί, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άργησε χαρακτηριστικά να προβεί σε αλλαγές και η ΑΕΚ έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο σερί ντέρμπι τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εβρίτης τεχνικός ζήτησε σε έντονο ύφος από τους ποδοσφαιριστές να σοβαρευθούν και να δείξουν μεγαλύτερη αυταπάρνηση στους αγώνες και η πρωταθλήτρια Ελλάδος καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση.

Ο αυριανός αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου δεν αποτελεί βεβαίως κριτήριο, καθώς η συγκεκριμένη έδρα είναι μία από τις δυσκολότερες της Ευρώπης, ωστόσο για την Ενωση προέχει να πάρει τις νίκες που χρειάζεται στο πρωτάθλημα, ούτως ώστε να μείνει σε σχετικά κοντινή απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών φίλων της ομάδας και η αγωνιστική του πορεία αναμφίβολα προβληματίζει, ενώ πολλοί προσάπτουν στον προπονητή της ΑΕΚ το γεγονός πως ό,τι και να συμβαίνει στο παιχνίδι, ο Μάνταλος δεν γίνεται ποτέ αλλαγή. Αυτές οι «κατηγορίες» περνούν στους ποδοσφαιριστές και η απάντηση στις διάφορες επικρίσεις μπορεί να έρθει μόνο μέσω των θετικών αποτελεσμάτων. Κυρίως ο αγώνας της Κυριακής με τον Ατρόμητο, κόντρα σε έναν πολύ απαιτητικό αντίπαλο, φέρνει στην ΑΕΚ έναν οριακό αγώνα, καθώς η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται 4 πόντους μπροστά στη βαθμολογία. Για το παιχνίδι του Μονάχου δεν υπολογίζονται οι Οικονόμου και Μπακασέτας, ενώ στο πλευρό της Ενωσης θα βρίσκονται 3.000 φίλοι της. Η Μπάγερν είναι ξανά σε δύσκολη κατάσταση προερχόμενη από εντός έδρας ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ για την Μπουντεσλίγκα (1-1) και βρίσκεται 4 πόντους πίσω από την Ντόρτμουντ, λίγες μέρες πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι που διεξάγεται το προσεχές Σάββατο. Ρόμπεν και Χάμες Ροδρίγκες δεν προπονήθηκαν χθες και η συμμετοχή τους στον αυριανό αγώνα είναι αμφίβολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή