Σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκας η ΑΕΚ

Σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκας η ΑΕΚ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στα Σπάτα και η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η εν λόγω συνάντηση έχει αρκετά κοινά σημεία με την αντίστοιχη περσινή, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο η Ενωση αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό έπειτα από τη διακοπή των Χριστουγέννων, έχοντας χάσει τότε την ευκαιρία να αναδειχθεί πρωταθλήτρια χειμώνα, λόγω της απώλειας βαθμών από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΑΕΚ είχε περάσει εμφατικά με 4-1 από το Αγρίνιο αποδεικνύοντας στους αντιπάλους της, αλλά κυρίως στον εαυτό της, πως άφησε την απώλεια πίσω της, επιστρέφοντας δυναμικά και κατακτώντας στο τέλος τον τίτλο. Το ίδιο πράγμα καλείται να κάνει και τώρα.

Οι κινήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη και η προσπάθεια ανασύνταξης πρέπει να αποδειχθούν εντός αγωνιστικού χώρου. «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να κερδίσουμε το Σάββατο», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές, κατά τη χθεσινή ομιλία του. Βίκτωρ Κλωναρίδης και Μάριος Οικονόμου προπονήθηκαν ατομικά, ενώ οι διεθνείς ποδοσφαιριστές ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τα θέματα ενίσχυσης του ρόστερ έρχονται ξανά σε πρώτο πλάνο, καθώς σε λίγο περισσότερο από έναν μήνα ανοίγει η μεταγραφική περίοδος, ενώ το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων επίσης μπαίνει στην τελική του ευθεία, καθώς από 1/1/19 οι Μπακασέτας, Γκάλο και Λόπες θα μπορούν να διαπραγματευτούν ελεύθερα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή