Μετέωρος ο Γιάννης για το Μουντομπάσκετ

Μετέωρος ο Γιάννης για το Μουντομπάσκετ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπεβλήθη σε καθαρισμό γονάτου και οι πιθανότητες παρουσίας του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μειώνονται δραματικά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ταξίδι-αστραπή του Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν 15 μέρες στη Νέα Υόρκη έκρυβε ένα κακό μαντάτο σε ότι αφορά την προσπάθεια που θα κάνει η εθνική μας ομάδα μπάσκετ για διάκριση στο Μουντομπάσκετ (25/08-10/09) στις Φιλιππίνες.

Ο διεθνής άσος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στην αριστερή επιγονατίδα του, κάτι που μειώνει δραματικά τις πιθανότητες να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς που βρίσκεται στην Κίνα με τους αδελφούς του για τις ανάγκες του φετινού «Nike Tour», δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του, ούτε έχει ενημερώσει την Ομοσπονδία για το τι πρόκειται να κάνει ωστόσο όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα διακινδυνέψει την ομαλή αποθεραπεία του, σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση όπως το Μουντομπάσκετ.
Αλλωστε και οι απαιτήσεις στο ΝΒΑ είναι μεγάλες και πρώτο μέλημά του είναι να επιστρέψει εκεί απόλυτα υγιής.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες σε αρθροσκόπηση μηνίσκου υπεβλήθη και ο αδελφός του Κώστας ενώ και ο Θανάσης δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα λάβει μέρος στις υποχρεώσεις της εθνικής.
Από την πλευρά της ΕΟΚ τηρείται στάση αναμονής και τόσο ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος όσο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ιτούδης θα σεβαστούν την όποια επιλογή κάνει ο Γιάννης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή