Ο Μέσι ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram και…απειλεί ένα αυγό

Ο Μέσι ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram και…απειλεί ένα αυγό

Ο αρχηγός της Αργεντινής ξεπέρασε τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή σε likes στον Instagram, όχι όμως και τη φωτογραφία ενός αυγού

3' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίσω στον Νοέμβριο, λίγες ώρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ανοίξει αυλαία και δούμε μεταξύ άλλων τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πρωταγωνιστούν στο τερέν των γηπέδων, είδαμε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές να πρωταγωνιστούν σε μία καμπάνια του οίκου Louis Vuitton. 

Η φωτογραφία με τον Αργεντινό και τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή δεν άργησε, όπως ήταν αναμενόμενο, να γίνει viral στα social media. Μάλιστα, η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την εν λόγω φωτογραφία να μετράει αισίως πάνω 42 εκατομμύρια likes, έγινε η φωτογραφία αθλητή αλλά και διασημότητας εν γένει με τα περισσότερα likes στην ιστορία της πλατφόρμας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Βέβαια, το ρεκόρ αυτό κατάφερε να κρατήσει ο Ρονάλντο για κάτι περισσότερο από έναν μήνα. Κι αυτό γιατί ο αρχηγός της Αλμπισελέστε όχι μόνο βρίσκεται πλέον στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου, κατέχοντας πλέον με την Αργεντινή το πολυπόθητο τρόπαιο, αλλά κατέχει και μια πρωτιά στο Instagram. 

Για την ακρίβεια, η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον ίδιο να σηκώνει ψηλά το τρόπαιο κατάφερε μέσα σε ένα 24ωρο να συγκεντρώσει πάνω από 50 εκατομμύρια likes -αυτή τη στιγμή μετρά κάτι πάνω από 55 εκατομμύρια likes. 

Κάπως έτσι, ο Λιονέλ Μέσι κατέχει πλέον και το ρεκόρ της ανάρτησης αθλητή και celebrity με τα περισσότερα likes στο Instagram, την ίδια στιγμή που ο επίσημος λογαριασμός του στην πλατφόρμα έχει περισσότερους από 400 εκατομμύρια followers. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Αυτό, βέβαια, που έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, είναι πως η συγκεκριμένη ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι είναι γενικά η δεύτερη ανάρτηση με τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram.

Όσο για την πρώτη, αυτή είναι η φωτογραφία…ενός αυγού που έχει 55.902.547 likes αυτή τη στιγμή. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που αποτελεί και τη μοναδική ανάρτηση του λογαριασμού Egg Gang, ανέβηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2019. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ανέβηκε αυτή τη φωτογραφία ήταν για να σπάσει το τότε ρεκόρ των περισσότερων likes που ανήκε στην Κάιλι Τζένερ και τη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, της Στόρμι. Πίσω από αυτή τη δαιμόνια ιδέα βρισκόταν ο Κρις Γκόντφρεϊ, που εργάζεται στον χώρο της διαφήμισης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)

Το αυγό, όπως καταλαβαίνετε, ξεπέρασε κατά πολύ το συγκεκριμένο ρεκόρ και μάλιστα, το 2019 είχε καταφέρει να γίνει η ανάρτηση με τα περισσότερα likes όχι μόνο στο Instagram, αλλά σε οποιαδήποτε ιντερνετική πλατφόρμα. 

Αυτό, βέβαια, για τους φανατικούς του Μέσι σημαίνει…πόλεμος. Έτσι, πολλοί οπαδοί έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να καταφέρει το post του Μέσι να ξεπεράσει σε likes το «world record egg» όπως λέγεται στα ιντερνετικά πηγαδάκια το παραπάνω post, με πολλούς από αυτούς να σπεύδουν να πάρουν πίσω το like που κάποτε έδωσαν στο αυγό, προκειμένου ο αρχηγός της Αργεντινής να καταφέρει να σπάσει και αυτό το ρεκόρ. 

Με μια γρήγορη βόλτα κάτω από την ανάρτηση με το αυγό θα συναντήσετε πολλούς «Μεσικούς» και σχόλια όπως «Πρόσεξε αυγό, ένας τράγος (goat) από την Αργεντινή θα σε ξεπεράσει».

Υπάρχει βέβαια και κάποιος που σκέφτηκε συνδυαστικά και έφτιαξε έναν λογαριασμό με ένα αυγό πάνω στο οποίο υπάρχει η φωτογραφία του Μέσι (για να μη νομίζετε ότι το «Inception» υπάρχει μόνο στο μυαλό του Κρίστοφερ Νόλαν»).

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lionel Meggsi (@leomessiegg)

Πάντως, ο Λιονέλ Μέσι με 55.298.222 likes αυτή τη στιγμή πιστεύουμε πως δεν θα αργήσει να γίνει GOAT και σε αυτό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT