Βόλτα στο Μουντιάλ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη γραμμή

Αρκετοί Βραζιλιάνοι εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για το πολυέξοδο Μουντιάλ που διεξάγεται στην πατρίδα τους. Η λάμψη των αγώνων δεν έχει καταφέρει να σβήσει τα προβλήματα εκατομμυρίων ανθρώπων.

Διακοπές

Αλλιώς υπολόγιζε την πορεία της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ ο Ρονάλντο και αλλιώς αυτή εξελίχθηκε. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, έβαλε πλώρη για τη Μύκονο όπου προσπαθεί να ξεχάσει τον πόνο του.

Επηρεάστηκαν

Ασχημα μαντάτα περιμένουν όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ουρουγουάη, αφού, όπως φαίνεται, ο Λουίς Σουάρες έχει επηρεάσει αρκετούς Ουρουγουανούς. Ενα δάγκωμα που άφησε πολλά σημάδια…

Καλλιτέχνης

Το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι απεικονίζεται σιγά σιγά στο κεφάλι ενός φιλάθλου ο οποίος επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να υποστηρίξει τον Αργεντινό παίκτη. Κάπως ακραία κίνηση, η οποία, βέβαια, χρειάζεται και το ανάλογο… χέρι για να μη βαράει μετά το μοντέλο το κεφάλι του στον τοίχο.

Ολοι παρόντες

Καλεσμένος στο πάρτι του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο… μακρινός ξάδερφος του Σπάιντερμαν από τη Βραζιλία. «Ηρωες» δεν υπάρχουν μόνο μέσα στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά. Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη δίνει την κατάλληλη αφορμή για μερικούς από αυτούς να κλέψουν, έστω και λίγο, την παράσταση.

Η καλύτερη ενδεκάδα

Σε κάθε ένα από αυτά τα μικρά παιδιά ζει το όνειρο του επόμενου Ριβάλντο, του επόμενου Νεϊμάρ. Κάθε πιτσιρικάς Βραζιλιάνος έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει τη διέξοδο σε μια ζωή που συνήθως είναι δύσκολη. Το Μουντιάλ αυτό ενισχύει το όνειρο στον μέγιστο βαθμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή