Βόλτα στο Μουντιάλ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπεσαν οι μάσκες

Η Βραζιλία με ή χωρίς τον Νεϊμάρ, δεν άξιζε να βρεθεί στον αυριανό τελικό του Μαρακανά. Το 7-1 από την Γερμανία ήταν σκληρό και συνάμα ντροπιαστικό για μία χώρα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί στο ποδόσφαιρο.

Με κάθε τρόπο

Η Βελγίδα φίλαθλος προσεύχεται για ένα γκολ της ομάδας της στον προημιτελικό κόντρα στην Αργεντινή. Με τον τρόπο, όμως, που έπαιζαν οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούσαν να ελπίζουν σε βοήθεια από κανέναν.

Γήπεδα παντού

Λίγη φαντασία χρειάζεται, και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μπορεί να κατασκευαστεί παντού. Η παραλία μοιάζει με ιδανική τοποθεσία για τη δημιουργία ενός τέτοιου σταδίου, του οποίου η χωρητικότητα δεν πρέπει να ξεπερνά τους… 5 με 6 θεατές.

Συμπαράσταση

Υπάρχουν και οπαδοί που σέβονται το ποδόσφαιρο. Κάποιοι Αργεντίνοι άφησαν στην άκρη την αντιπάθειά τους για τους Βραζιλιάνους και στάθηκαν στο πλάι του άτυχου Νεϊμάρ που τραυματίστηκε στον προημιτελικό με την Κολομβία. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα άθλημα που ψυχαγωγεί εκατομμύρια ανθρώπους.

Κουίζ

Εχει αγωνιστεί στην Ελλάδα, είναι μεσοεπιθετικός και πρόσφατα βρέθηκε αντιμέτωπος με την Εθνική μας ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Πέρυσι έκανε αισθητή την παρουσία του λόγω ενός εξαιρετικού τέρματος που πέτυχε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η απάντηση είναι εύκολη, οπότε δώρο δεν υπάρχει…

Ευτυχώς δεν την είδε

Μία τεράστια ακρίδα «κατασκήνωσε» στο μπράτσο του Χάμες Ροδρίγες λίγο προτού εκείνος εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στη Βραζιλία. Προφανώς, ο Κολομβιανός μέσος δεν την πρόσεξε, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, δύσκολα θα ήταν τόσο ψύχραιμος στην εκτέλεση. H τυχερή της υπόθεσης, πάντως, ήταν η ακρίδα που είδε Μουντιάλ από πρώτη θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή