Ατυχήματα και «Αναλώσιμοι 4»

Ατυχήματα και «Αναλώσιμοι 4»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aρκετός θόρυβος έχει προκύψει από το πρωί σχετικά με τα δημοσιεύματα για σοβαρούς τραυματισμούς συντελεστών της χολιγουντιανής παραγωγής «Αναλώσιμοι 4», η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες γυρίσματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

Η εκπρόσωπος τύπου του πρότζεκτ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «οι πληροφορίες και δηλώσεις «στον Τύπο αναφορικά με “ατυχήματα” είναι ανακριβείς. Η παραγωγή της ταινίας “Αναλώσιμοι 4” λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

Η λέξη κλειδί εδώ είναι φυσικά το «ανακριβείς». Διότι ατυχήματα υπήρξαν, όπως επιβεβαίωσε στην «Κ» ο Πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ, Πάνος Κουάνης. 

Συγκεκριμένα πριν έναν μήνα περίπου ένας εργαζόμενος στο στήσιμο των σκηνικών είχε ατύχημα και κατέληξε στο νοσοκομείο, από όπου πάντως πήρε σύντομα εξιτήριο. 

Επιπλέον πριν δυο μέρες, δύο από τους κασκαντέρ που χρησιμοποιεί η ταινία τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, από όπου επίσης έχουν εξέλθει και είναι καλά στην υγεία τους. 

«Το τραγικό είναι ότι γράφτηκε πως ένας άνθρωπος βρίσκεται τώρα στο νοσοκομείο και παλεύει για τη ζωή του, κάτι το οποίο είναι απολύτως αναληθές και fake news. Δεν ισχύει ούτε ο τόπος (σ.σ. τα Διαβατά) όπου υποτίθεται ότι συνέβη ο δεύτερος τραυματισμός», καταλήγει ο κ. Κουάνης.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή