Πέθανε ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ

Πέθανε ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ

Ο Μπομπ Σάγκετ, ο διάσημος Αμερικανός κωμικός που έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Full House», βρέθηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείο στο Ορλάντο της Φλόριντα

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπομπ Σάγκετ, ο διάσημος Αμερικανός κωμικός που έγινε γνωστός παγκοσμίως και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Full House», βρέθηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ορλάντο της Φλόριντα σε ηλικία 65 ετών, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές την Κυριακή. Ο σερίφης της κομητείας Όραντζ της Καλιφόρνια, επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, αναφέροντας ότι τα αίτια θανάτου του δεν είναι ακόμα σαφή, ενώ δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να παραπέμπουν σε χρήση ουσιών ή εγκληματική πράξη. 

Ο Σάγκετ βρισκόταν σε αρχή περιοδείας stand-up comedy και είχε εμφανιστεί το βράδυ του Σαββάτου σε χώρο κοντά στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Μάλιστα, στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, ο κωμικός έγραφε ότι το κοινό ήταν «πολύ ωραίο και θερμό, με μεγάλη θετική ενέργεια». «Συνέβη χθες το βράδυ στο Ορλάντο, στο Hard Rock Live. Δεν συνειδητοποίησα ότι έκανα δίωρη εμφάνιση απόψε. Επέστρεψα στην κωμωδία σε ηλικία 26 ετών. Μάλλον βρίσκω τη νέα μου φωνή και αγαπώ την κάθε στιγμή. Θα τα πούμε στις 28 και 29 Ιανουαρίου. Και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα για τις ημερομηνίες περιοδείας το 2022. Θα συνεχίζω γιατί είμαι εθισμένος σε αυτό που κάνω», έγραφε στη λεζάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Bob (@bobsaget)

Γεννημένος στη Φιλαδέλφια το 1956, ο Σάγκετ μετά το «Full House» που προβλήθηκε από το 1987 μέχρι το 1995, πρωταγωνίστησε στη συνέχεια της σειράς με τίτλο «Fuller House» που παρουσιάστηκε στο Netflix από το 2016 μέχρι το 2020. Στη σειρά, ο Τάνερ μοιράζεται το σπίτι του με τις τρεις κόρες του, τον κουνιάδο και τον καλύτερό του φίλο. Νωρίτερα όμως και συγκεκριμένα από το 1989 μέχρι το 1997, παρουσίαζε την εκπομπή «America’s Funniest Home Videos». 

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ο ιατροδικαστής αναμένεται να αποφανθεί για την αιτία θανάτου του. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το The Guardian

Ειδήσεις σήμερα

Τζόκοβιτς: Ο άσος των κορτ και οι θεωρίες συνομωσίας

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τι πραγματικά έχει πει για τα εμβόλια κατά της Covid

Μπαλάκι οι ευθύνες για το φιάσκο Τζόκοβιτς

Τζόκοβιτς: Πόλεμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον σούπερ σταρ «Novax»

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή