«Stranger Things»: Αρκούντως εντυπωσιακός ο τέταρτος κύκλος

«Stranger Things»: Αρκούντως εντυπωσιακός ο τέταρτος κύκλος

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον περιμέναμε πολύ και, επιτέλους, ήλθε. Ο τέταρτος κύκλος του «Stranger Things» κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix και είναι αρκούντως εντυπωσιακός. Οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς, αδελφοί Ντάφερ, έχουν πια ολοφάνερα στη διάθεσή τους ένα πελώριο μπάτζετ, που τους επιτρέπει να δομήσουν κάθε επεισόδιο στις διαστάσεις σχεδόν μιας κανονικής ταινίας. Οσο για την πλοκή, αυτή βρίσκει την παρέα των ηρώων μας χωρισμένη ανάμεσα στο Χόκινς και στην Καλιφόρνια, όπου πλέον έχουν μετακομίσει οι Μπάιερς. Πίσω στη βάση, ωστόσο, μια καινούργια εφιαλτική απειλή ξεπηδά μέσα από τον «ανάποδο κόσμο» και οι πάντες θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να την αντιμετωπίσουν. Πρώτη από όλους, φυσικά, η μοναδική Ελ (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) με τις νέες, τρομακτικές δυνάμεις της.

Ενα μεγαλειώδες δημιούργημα σαν το «Inside» του Μπο Μπέρναμ δεν θα μπορούσε παρά να έχει και σίκουελ· ή έστω συμπλήρωμα, όπως είναι τα 63 λεπτά που δημοσίευσε πρόσφατα ο Αμερικανός κωμικός και τα οποία προσθέτουν αδημοσίευτες σκηνές από το υπέροχο σπέσιαλ επεισόδιο που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο στην πλατφόρμα του Netflix. Το καινούργιο υλικό έρχεται προφανώς να προσθέσει πολλά στο μοναδικό σύνολο, που γυρίστηκε από τον ίδιο τον Μπέρναμ κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι δε διαθέσιμο στο κανάλι του στο YouΤube. 

Ολοκληρώθηκαν, έπειτα από δύο μήνες, τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς «Ετερος εγώ», όπως ανακοίνωσε χθες η Cosmote TV. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει ξανά τη σκηνοθεσία, καθώς ο καθηγητής Εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του τον θάνατο της αγαπημένης του, βρίσκοντας παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ζητάει και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Ταιριαστά, ο τίτλος του νέου κύκλου είναι «Νέμεσις», ενώ η κυκλοφορία του έρχεται με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή