Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (20/05)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (20/05)

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάρτι για όλη την οικογένεια διάρκειας δύο ημερών διοργανώνει το ΚΠΙΣΝ. Η γιορτή δεν έχει άλλη αφορμή παρά το Generations, το φεστιβάλ που ξεκίνησε το 2017 και συνεχίζεται δυναμικά. Το Σάββατο και την Κυριακή η μουσική ξεκινάει στις 11 το πρωί με ελεύθερη είσοδο και μεγάλους σταρ τον Jazzie B των Soul II Soul και τον Norman Jay, χωρίς να λείπουν φυσικά οι δραστηριότητες για τα παιδιά. Πλήρες πρόγραμμα στο snfcc.org/generations.

Αξίζει κανείς να οργανώσει από τώρα μια επίσκεψη για το Rolex Arts Festival (φωτογραφία). Το τριήμερο φεστιβάλ –26, 27, 28 Μαΐου– έχει εξαιρετικά πυκνό πρόγραμμα σε εκδηλώσεις, προβολές, συζητήσεις, εκθέσεις, συναυλίες, σε εννέα διαφορετικούς χώρους. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στην Ελλάδα και φέρνει μαζί του δεκάδες από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες του κόσμου. Πλήρες πρόγραμμα στο www.rolex.org.

Πολύχρωμα περίπτερα γεμάτα από ιδέες και ξεχωριστά προϊόντα θα γεμίσουν το Μηχανουργείο από τις 22 έως τις 28 Μαΐου. Τουλάχιστον 100 Makers θα συμμετάσχουν παρουσιάζοντας από ρούχα μέχρι παιδικά παιχνίδια, διακόσμηση σπιτιού αλλά και αξεσουάρ στο The Meet Market, που μάλιστα θα έχει και μουσική από το 22ο Athens Jazz στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Καθημερινά από τις 19.00 έως τις 24.00, Σάββατο και Κυριακή από τις 12.00 έως τις 00.00.

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας και το κάνει με μια σειρά επετειακών εκδηλώσεων. Πρώτη από αυτές η σημερινή στις 21.00, όπου ο Vassilikos θα παρουσιάσει το πρότζεκτ «The Grand Duet» που μοιράζεται με τον Γιώργο Τριανταφύλλου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Για δύο βραδιές θα βρεθούν οι Warhaus στην Αθήνα, γνωστοί από το «Love’s a Stranger» που παίζεται στα ραδιόφωνα και όχι μόνο. Το Σάββατο στο Roof Stage και την Κυριακή στο Main Stage του Gazarte. Ωρα έναρξης 22.00, Βουτάδων 34, Γκάζι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT