Rolling Stones: Το θρυλικό συγκρότημα κυκλοφορεί το πρώτο ολοκαίνουργιο άλμπουμ μετά από 18 χρόνια

Rolling Stones: Το θρυλικό συγκρότημα κυκλοφορεί το πρώτο ολοκαίνουργιο άλμπουμ μετά από 18 χρόνια

Για το άλμπουμ με τίτλο «Hackney Diamonds», το συγκρότημα θα μοιραστεί λεπτομέρειες σε μια εκδήλωση στην περιοχή Hackney του Ανατολικού Λονδίνου την Τετάρτη.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναμονή τέλος! Οι θρυλικοί Rolling Stones ανακοίνωσαν και επίσημα ότι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ με ολοκαίνουργιο μουσικό υλικό μετά από 18 χρόνια – από το «A Bigger Bang» το 2005.

Για το άλμπουμ με τίτλο «Hackney Diamonds», το συγκρότημα θα μοιραστεί λεπτομέρειες σε μια εκδήλωση στην περιοχή Hackney του Ανατολικού Λονδίνου την Τετάρτη, όπου οι Mick Jagger, Keith Richards και Ronnie Wood θα δώσουν ζωντανή συνέντευξη στον οικοδεσπότη του «The Tonight Show» Jimmy Fallon, η οποία θα μεταδοθεί στο Youtube.

«Είναι μια στιγμή που θέλουμε να μοιραστούμε με τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο μέσω του YouTube», ανέφεραν οι Rolling Stones σε δήλωσή τους.

Η ανακοίνωση του «Hackney Diamonds» συνοδεύεται από μια καμπάνια, στην οποία το εμβληματικό λογότυπο του συγκροτήματος θα προβάλλεται στις προσόψεις σημαντικών κτιρίων σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ των Stones μετά τον θάνατο του ντράμερ Charlie Watts το 2021.

Πηγή: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή