Η εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Netflix

Η εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Netflix

Εξι επεισόδια, γυρισμένα κατά κύριο λόγο στα εξωτικά τοπία του Μαρόκου, πρόκειται να παρακολουθήσουν την πορεία του σπουδαίου στρατηλάτη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα σειρά δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Netflix έρχεται στα τέλη Ιανουαρίου (31/1) προκειμένου να εξετάσει την (πάντα) συναρπαστική φιγούρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Εξι επεισόδια, γυρισμένα κατά κύριο λόγο στα εξωτικά τοπία του Μαρόκου, πρόκειται να παρακολουθήσουν την πορεία του σπουδαίου στρατηλάτη, «συνδυάζοντας συνεντεύξεις ειδικών με συναρπαστικές αναπαραστάσεις, σε ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που εξερευνά τη ζωή του Αλέξανδρου, μέσα από την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας», όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη της πλατφόρμας.

Τη δημιουργική διεύθυνση της σειράς υπογράφει ο Τόνι Μίτσελ, παραγωγός και σκηνοθέτης της επίσης τηλεοπτικής «Βίβλου», ενώ τους ρόλους του Αλέξανδρου και του μεγάλου αντιπάλου του, βασιλιά Δαρείου, θα έχουν οι Μπακ Μπρέθγουεϊτ και Μίντο Χαμάντα, αντίστοιχα. Από τα λίγα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, φαίνεται πως η σειρά εστιάζει τη δράση της στις βασικές μάχες του Γρανικού ποταμού, της Ισσού και των Γαυγαμήλων, οι οποίες ήταν αυτές που εν πολλοίς έκριναν την τύχη της εκστρατείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή