Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Wannabe Theatre Festival, ένα καινούργιο θεατρικό φεστιβάλ της Αθήνας, συνεχίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Η ομάδα Repente-Arts επιμελείται μια σειρά από παραστάσεις νέων καλλιτεχνών και ομάδων (επαγγελματίες ηθοποιοί, χορευτές, σπουδαστές δραματικών σχολών, αυτοσχεδιαστικοί κωμικοί) οι οποίοι διαγωνίζονται, με το κοινό να ψηφίζει τους αγαπημένους του. Από τις 7.30 μ.μ., Συγγρού 143.

Οι Ιταλοί αστέρες της μελωδικής τέκνο μουσικής Mathame (φωτογραφία) έρχονται απόψε για μια εμφάνιση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Το θεαματικό AV σόου του διδύμου από τον ιταλικό Νότο χαρακτηρίζεται από τη δημιουργία συναισθηματικών και κινηματογραφικών ηχοτοπίων, που τους ξεχώρισαν από νωρίς στη διεθνή ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Περισσότεροι μουσικοί παραγωγοί θα εμφανιστούν από τις 6.30 μ.μ., ενώ οι Mathame ανεβαίνουν στη σκηνή στις 9.30 μ.μ.

Η έκθεση με τίτλο «Παιχνίδια ανθρώπων με μουσική» της Μαργαρίτας Σκόκου εγκαινιάζεται απόψε στην αίθουσα τέχνης Artwox (Κολοκοτρώνη 1) στην Κηφισιά. Μια σειρά έργων, όπου το παιχνίδι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, παρουσιάζονται εκεί, με τη ζωγράφο να διηγείται με τόλμη μικρές, απλές καθημερινές ιστορίες, όπου τα χρώματα συναγωνίζονται μεταξύ τους σε ένταση και ρυθμό. Στις 7 μ.μ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το This is Athens – City Festival, η ανοιξιάτικη γιορτή του Δήμου Αθηναίων που φέτος απλώνεται σε ολόκληρη την πόλη. Η εκδήλωση της ημέρας είναι το Athens Street Art Walk (6.15 μ.μ.), μια ξενάγηση στην τέχνη των δρόμων της πόλης, από έναν αληθινό Αθηναίο καλλιτέχνη του γκράφιτι. Περισσότερες πληροφορίες στο thisisathens.org.

O «Ατλας της δεκαετίας του 2000» του Παντελή Φλατσούση παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Οσα σημαδιακά συνέβησαν στην πρώτη δεκαετία της τρέχουσας χιλιετίας συνθέτουν μια σύγχρονη παράσταση με εκτεταμένη χρήση τεχνολογίας. Παίζουν: Λένα Δροσάκη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Γλάστρας, Γιώργος Κριθάρας, Στεφανία Ζώρα κ.ά. Στις 7 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT