Καινούργιο υλικό και παλιές επιτυχίες

Καινούργιο υλικό και παλιές επιτυχίες

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα έδειχναν πως οι μέρες της δημιουργικότητας είχαν περάσει για τους Sad Lovers and Giants. Το περασμένο φθινόπωρο, όμως, τα μέλη της μπάντας εξέπληξαν ευχάριστα τους θαυμαστές τους κυκλοφορώντας το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ, με τίτλο «Mission Creep», ύστερα από 16 χρόνια. Και μολονότι το κοινό στην αποψινή και στην αυριανή εμφάνισή τους πιθανότατα θα απαρτίζεται κυρίως από όσους λάτρεψαν τις ατμοσφαιρικές μελωδίες τους τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, ο καινούργιος δίσκος αποδεικνύει ότι οι SLAG δεν έχουν χάσει την ικανότητα να γράφουν καθηλωτικά κομμάτια, που ισορροπούν ανάμεσα στη μελαγχολία και στην ένταση. Οπως έχουν υποσχεθεί, το πρόγραμμα των συναυλιών θα περιλαμβάνει τόσο καινούργιο υλικό όσο και παλιές επιτυχίες.

Το συγκρότημα, που συνδυάζει την post punk με την ψυχεδέλεια και τα ατμοσφαιρικά πλήκτρα, δημιουργήθηκε το 1980 από τον φρόντμαν Garce (Simon) Allard, τον ντράμερ Nigel Pollard και τρεις ακόμα μουσικούς στο Watford της Αγγλίας. Διαλύθηκε το 1983 για να επιστρέψει δριμύτερο τέσσερα χρόνια μετά, με το δίδυμο των Allard και Pollard να πλαισιώνεται πλέον από τον κιθαρίστα Tony McGuinness, τον μπασίστα Ian Gibson και την κιμπορντίστα Juliet Sainsbury.

​​Οι Sad Lovers and Giants εμφανίζονται απόψε και αύριο στο An Club. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Σολωμού 13-15, Εξάρχεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή