Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του κορυφαίου τσελίστα Yo Yo Ma στο Ηρώδειο (30/6) εξαντλήθηκαν, αλλά ο καλλιτέχνης συμμετέχει στο Pop Up Event στην πλατεία της Κυψέλης (Κανάρη), μαζί με καλλιτέχνες από τη γειτονιά. Ανοιχτό σε όλους και δωρεάν. Στις 8 μ.μ.

Εγκαινιάζεται η πρώτη ατομική έκθεση του Ισπανού εικαστικού Javier Calleja με καινούργια δουλειά του και παρουσία του ίδιου στην γκαλερί «Δυο χωριά». Στις 8 μ.μ. Εως 24/7, Πανάχρα, Μύκονος.

Ξεκινά από 1/7 η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2019, με θέμα «Για φαντάσου…», μια σειρά βιωματικών δράσεων για παιδιά 4 -14 ετών, στο ξεχωριστό περιβάλλον της τοπικής βιβλιοθήκης τους, συνεργασία της ΕΒΕ με το Ιδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη. Για τον συντονισμό των δράσεων: www.network.nlg.gr.

Στην ιστορική Οικία Λαζάρου Κουντουριώτη στην Υδρα παρουσιάζεται η έκθεση «Ξόμπλια. Πλουμίδια & Στολίσματα», με έργα εμπνευσμένα από τη Λαογραφική Συλλογή του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου. Εως 31/8.

Η αίθουσα τέχνης Artshot – Sophia Gaitani παρουσιάζει την ομαδική εικαστική έκθεση «Υφαίνοντας το μέλλον» με τη συμμετοχή 19 Ελληνίδων καλλιτεχνών. Λεμπέση 11, Μακρυγιάννη.

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας διοργανώνει το πρώτο του Summer School για παιδιά δημοτικού (δύο ηλικιακές ομάδες) σε συνεργασία με τον Eκπαιδευτικό Oργανισμό STEM Education. 1-5/7. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Νεκτάριου Αποσπόρη «Ο κήπος του Μουσείου» εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (1/7) στο καφέ του Μουσείου. Εως 31/8. Στις 6 μ.μ. ΕΑΜ, Πατησίων 44.

Μεγάλη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα (1/7) στο Θέατρο Βράχων – Φεστιβάλ, με τα αγαπημένα του τραγούδια, μια εκλεκτή μπάντα και τη συνοδεία της Ιουλίας Καραπατάκη. Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή