Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– To Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζει τη νέα ζωγραφική έκθεση του Μανώλη Χάρου με τίτλο «Το νησί των θησαυρών», που παρουσιάζει περίπου 50 δισδιάστατα έργα του καλλιτέχνη τα οποία αντλούν έμπνευση από τη λογοτεχνία και τη φιλοσοφία. Στις 8 μ.μ. Κουμπάρη 1.

– Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αλκης Ζέη «Ενα παιδί από το πουθενά» (εκδ. Μεταίχμιο) σε μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, στην οποία θα μιλήσουν οι Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, Βασίλης Παπαβασιλείου, Τίτος Πατρίκιος, Βίκυ Πάτσιου, Παύλος Τσίμας, Αντιόπη Φραντζή. Θα ακουστούν αποσπάσματα του βιβλίου. Στις 7 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Οπου κι αν πας μη χαθείς» του Νίκου Σκορίνη (εκδ. Λιβάνη) από τους Θέμη Μουμουλίδη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ιωάννα Παππά, Δημήτρη Παπαχρήστο. Στις 7 μ.μ. Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, αίθουσα Θεάτρου.

– Στο πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης αρχίζει η παρουσίαση πρωτότυπων χριστουγεννιάτικων δώρων, όλα με την υπογραφή σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Cycladic Shop, Νεοφύτου Δούκα 4, Κολωνάκι.

– Παράταση παίρνει η παράσταση «το παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία – διασκευή – διαμόρφωση χώρου του Γιώργου Κιμούλη. Παίζουν ο ίδιος και η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Τσίρου «Η μοναξιά των σκύλων»(εκδ. Νεφέλη) από τους Σπύρο Γιανναρά και Τίνα Μανδηλαρά. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Αιμιλία Παπαδάκου. Στις 7.30 μ.μ. Βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει», Ακαδημίας 22. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή