Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Παρουσίαση του βιβλίου «Ομήρου Ιλιάδα» του Μιχάλη Γκανά από τον συγγραφέα Γιάννη Ευσταθιάδη. Στις 8.30 μ.μ. Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24.

– Παρουσιάζεται η παράσταση «Το περίσσιο παιδί» του Θανάση Τριαρίδη και ακολουθεί συζήτηση με θέμα «Η προδιαγεγραμμένη τραγωδία της Αφρικής και η εμπειρία της διακρατικής υιοθεσίας». Στις 9 μ.μ. Θέατρο Faust, Καλαμιώτου 11.

– Ο Στέλιος Τσουκιάς παρουσιάζει τη νέα του δουλειά «Αγιος ψεύτης». Στις 9.30 μ.μ. Σταυρός του Νότου Club, Θαρύπου 37.

– Το Κέντρο Διπλωματίας και Πολιτικών Τεχνολογιών του New York College διοργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα «Οψεις του μεταναστευτικού», με ομιλητή τον Διονύση Γουσέτη. Στις 6 μ.μ. New York College, Αμαλίας 38.

– Η όπερα του Αντόνιο Βιβάλντι «Μαινόμενος Ορλάνδος» παρουσιάζεται σε συναυλιακή μορφή, με όργανα εποχής, λαμπρό διεθνές καστ, και τους μουσικούς της Καμεράτας με τον αρχιμουσικό Γιώργο Πέτρου. Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Διάλεξη του φιλοσόφου Αλέν Μπαντιού στο Γαλλικό Ινστιτούτο με θέμα: «Μήπως η λέξη “ισότητα”, ως δηλωμένος στόχος του μαρξιστικού κομουνισμού, έχει το ίδιο νόημα με αυτό που της έδωσε η Γαλλική Επανάσταση στο σύνθημα: ελευθερία, ισότητα, αδελφοσύνη;». Στις 7 μ.μ. Σίνα 31.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή