Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Πρεμιέρα για το μιούζικαλ «Σικάγο» στο θέατρο Ολύμπια με μεγάλο καστ γνωστών ηθοποιών και 12μελή ορχήστρα. Την απόδοση στα ελληνικά υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Κακλέας. Στις 9 μ.μ. Ακαδημίας 59.

– Εκδήλωση μνήμης για τον σκηνοθέτη και συγγραφέα Κώστα Βρεττάκο διοργανώνει η Ταινιοθήκη της Ελλάδος με τους Μ. Κομνηνού, Γ. Μπακογιαννόπουλο, Κ. Σχινά, Π. Θέμελη, Α. Δρακοπούλου. Θα προβληθούν τα ντοκιμαντέρ «Το στρώμα της καταστροφής» του Κ. Βρεττάκου και «Το στρώμα της καταστροφής αναδύεται» του Αγγελου Κοβώτσου. Στις 8 μ.μ. Ιερά Οδός 48.

– Οι «Διάλογοι» του ΙΣΝ έχουν θέμα «YouTube: Ενας ιδιαίτερος, παράλληλος κόσμος» και θα μιλήσουν οι Ηλίας Σούσης, Πάνος Λουρίδας και οι youtubers Jeremy, Madame Ginger, Καθημερινή Φυσική κ.ά. Συντονίζει η Αννα-Κύνθια Μπουσδούκου. Στις 7 μ.μ. Fuzz Club, Πειραιώς 209.

– Εκδήλωση προς τιμήν των Ελληνίδων αστρονόμων με ομιλία της διευθύντριας Ερευνών στο Γαλλικό Κέντρο Επιστημονικής Ερευνας, Αθηνάς Κουστένη. Στις 7 μ.μ. Ιδρυμα Ευγενίδου, Συγγρού 387.

– Το Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας της Ευγενίας Κουμαντάρου με τίτλο «Ταπεινός Παράδεισος». Στις 8 μ.μ. Πειραιώς 138.

– Η Ελληνοαμερικανίδα Νανά Σιμόπουλος  παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό κομμάτι από τη νέα της δουλειά, εμπνευσμένη από ένα ομαδικό φωνητικό πρότζεκτ. Στις 9.30 μ.μ. Half Note Jazz Club. Τριβωνιανού 17, Μετς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή