Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Την παράσταση των Rimini Protokoll «Granma: Trombones from Havana» παρουσιάζει η Στέγη στην Κεντρική Σκηνή. O Στέφαν Κέγκι επιβιβάζεται στο θρυλικό πλοίο «GRANMA» για να αναδομήσει την κουβανική ουτοπία και τις ματαιώσεις της, 63 χρόνια μετά την επανάσταση. Στις 8.30 μ.μ. Λ. Συγγρού 107.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Ολίγη μπέσα ωρέ μπράτιμε! Η τελευταία ώρα του Οδυσσέα Ανδρούτσου» (εκδ. Αγρα) του Θωμά Κοροβίνη στο βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Νίκος Δαββέτας, Τίνα Μανδηλαρά και ο συγγραφέας. Στις 7 μ.μ. Ακαδημίας 32 και Λυκαβηττού.

– Γνωστοί και καταξιωμένοι άνθρωποι των Γραμμάτων τιμούν τον Τηνιακό ποιητή Ντίνο Σιώτη με αναφορές στις εννέα πτυχές του έργου του. Παρουσιάζεται επίσης έκθεση με κολάζ του. Συντονίζει ο Μανώλης Πιμπλής. Ποιήματα διαβάζει ο Αχιλλέας Κυριακίδης. Στις 7.30 μ.μ.  Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Ι. Καπράλου «Συγκρούσεις και πολιτική επικοινωνία» (εκδ. Παπαζήση) γίνεται σήμερα από τους Χρήστο Σταϊκούρα, Νίκο Ξυδάκη, Αλέξανδρο Παπαζήση, Λίνα Παπαδάκη. Τη συζήτηση συντονίζει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας Μάριος Νόττας. Στις 6 μ.μ. ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20.

– Εκθεση φωτογραφίας και καλλιτεχνικού βιβλίου του Βασίλη Καρκατσέλη με τίτλο «Θραυσματικές εικόνες γυναικών: περί σαγήνης». Εως 16/1. Βιβλιοπωλείο «Ζώγια», Αλ. Σβώλου 54, Θεσσαλονίκη.

– Οι θρυλικοί XAXAKES κάνουν σήμερα τη δεύτερη εμφάνισή τους στη σκηνή του Tiki Bar, λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ. Στις 9 μ.μ. Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή