ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε νέα live streaming παραστάσεων αλλά και συναυλιών ανακοίνωσε το θέατρο Πορεία για τον μήνα Δεκέμβριο και για την αρχή της νέας χρονιάς. Η εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο, στις 9 μ.μ., με τη μετάδοση της παράστασης «This is not Romeo & Juliet» του Αργύρη Πανταζάρα, ενώ σειρά έχουν η «Μεγάλη χίμαιρα» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου (13/12), ο «Οιδίπους» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά (19/12), μια συναυλία της Ειρήνης Σκυλακάκη με το τρίο της (27/12), καθώς και η «Ευρυδίκη», επίσης σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου (2/1).

Με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά πραγματοποιείται σήμερα, στις 7 μ.μ., η φωταγώγηση του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του. Στην εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη διεύθυνση snfcc.org, καθώς και από το κανάλι του ΚΠΙΣΝ στο YouTube και από τη σελίδα του στο Facebook, συμμετέχουν επίσης η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, οι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος, ενώ special guest θα είναι ο Vassilikos. 

Μια ψηφιακή περιήγηση στην έκθεση «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα Playmobil» προσφέρει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς. Πρωταγωνιστές της περιόδου, από τους προεπαναστατικούς χρόνους μέχρι την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, παρουσιάζονται μέσα από μια πρωτότυπη προσέγγιση, η οποία φτάνει στις οθόνες μας από το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας. Περισσότερα στο piop.gr και στον σύνδεσμο my.matterport.com/show/?m=YgSoR9ub9Ln.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή