ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου, το Τρίτο Πρόγραμμα (στους 95,6 και 90,9 μεγάκυκλους) σε συνεργασία με το BBC και με 34 ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο μεταδίδει απόψε, στις 9.30 μ.μ., το νέο έργο του Μαξ Ρίχτερ «Voices», που πρωτοπαρουσιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Barbican Center του Λονδίνου. Το έργο ερμηνεύουν μέλη του Συνόλου Max Richter, η βιολονίστα Μάρι Σάμιουελσεν, η σοπράνο Γκρέις Ντέιβιντσον και η ηθοποιός Σίλα Ατίμ. Η διαδικτυακή μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στο webradio.ert.gr/trito.

Lieder των Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, Φραντς Σούμπερτ και Ρόμπερτ Σούμαν θα ερμηνεύσει απόψε, στις 8.30 μ.μ., ο διεθνώς βραβευμένος βαρύτονος Δημήτρης Τηλιακός, στο πλαίσιο του ρεσιτάλ φωνητικής μουσικής δωματίου με τίτλο «Ο Οδοιπόρος και η μακρινή Aγαπημένη» που παρουσιάζει σε live streaming το Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο του κύκλου «Μπετόβεν 2020». O ερμηνευτής θα μοιραστεί τη σκηνή με τον πιανίστα Γιάννη Τσανακαλιώτη. Λεπτομέρειες στο megaron.gr.

Τη δυνατότητα εικονικής περιήγησης με τεχνολογία 360 μοιρών στις τέσσερις εκθέσεις της που διοργανώθηκαν πρόσφατα, προσφέρει δωρεάν η γκαλερί «Ευριπίδης». Διαθέσιμες είναι οι εκθέσεις των Γιάννη Ευθυμίου («Ζωγραφική»), Στέλλας Καπεζάνου («Baby one more time»), Ελενας Κυρκιλή («Surfacing The Scenes Within») και Κωνσταντίνου Νίκου («Yearning for truth»). Περισσότερα στο evripides-art.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή