ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από σήμερα μέχρι και τις 26/2, το κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή έρχεται στο Half Note για να παρουσιάσει διαδικτυακά τη μουσική παραγωγή «Mano’s». Πρόκειται για μια τζαζ ανάγνωση στη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, μέσα από τις ερμηνείες Ελλήνων δεξιοτεχνών, όπως ο ίδιος ο Καλαντζής, ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και ο ντράμερ Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης. Διαθέσιμο από τις 6 μ.μ., μέσω viva.gr.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε τριήμερο μέχρι τις 7 Μαρτίου το Cinema Alive φέρνει στις οθόνες μας τέσσερις ανερχόμενους Ελληνες κωμικούς σε μια οnline παράσταση. Οι Στέλιος Ανατολίτης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Αγγελος Σπηλιόπουλος και Blink Mike μαζεύονται σε ένα λοφτ για να προσφέρουν απλόχερα γέλιο και ευφάνταστους αυτοσχεδιασμούς. Στο cinemaalive.org.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη εκπέμπει ζωντανά αυτή την Κυριακή από το Gazarte, σε μια δεύτερη και τελευταία live streaming παράσταση στις 2 μ.μ. Σε μια σύγχρονη παραγωγή με οκτώ κάμερες να περιστοιχίζουν τη δημοφιλή ερμηνεύτρια, τα διαχρονικά της τραγούδια μεταφέρονται σε όλο τον κόσμο μέσω του Διαδικτύου. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ μέσα από το viva.gr.

Από σήμερα μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου, το Christmas Theater μεταδίδει την περίφημη «Ζιζέλ» του Ακραμ Καν, μια από τις σπουδαιότερες χορογραφίες του 21ου αιώνα, εκτελεσμένη από το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας. Οι διαδικτυακές παραστάσεις είναι στις 4 μ.μ. και στις 8 μ.μ. Εισιτήρια-κωδικοί στο viva.gr και στο christmastheater.gr. 

Την προσεχή Δευτέρα οι μουσικοί της Καμεράτας – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, μαζί με τον διεθνώς διακεκριμένο μαέστρο Γιώργο Πέτρου, ερμηνεύουν ζωντανά από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος δύο αριστουργήματα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Η συναυλία θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouΤube. Στις 8 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή