ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Κατάχρηση εξουσίας στις ανθρώπινες σχέσεις» πραγματοποιεί σήμερα, στις 6 μ.μ., η Κίνηση Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών, πρέσβης ε.τ. Ιωάννης-Αλέξιος Ζέπος, ενώ θα μιλήσουν ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος, η ψυχαναλύτρια Αριέλλλα Ασέρ, ο συγγραφέας Τάκης Θεοδωρόπουλος και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Μαρία Στρατηγάκη. Η συζήτηση θα προβληθεί στον σύνδεσμο youtu.be/r8EZatKtrJE και στη σελίδα της Κίνησης Πολιτών στο Facebook. 

Η παράσταση «Ο αμπιγιέρ» του Ρόναλντ Χάργουντ, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 1989-90 στο θέατρο Αθήναιον (νυν «Τζένη Καρέζη») σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου, θα είναι διαθέσιμη από αύριο μέχρι και την Κυριακή για online streaming μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Νικήτας Τσακίρογλου και Ελένη Χατζηαργύρη. 

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίνας Καραγάτση, η παράσταση «Το ευχαριστημένο», που παρουσιάστηκε στο θέατρο «Πορεία» την περίοδο 2018-2019 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, είναι εδώ και λίγες ημέρες διαθέσιμη για on demand προβολές μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του θεάτρου. Το έργο, σε διασκευή που υπογράφει η Ερι Κύργια, μας μεταφέρει στο σπίτι της οικογένειας του συγγραφέα Μ. Καραγάτση, αποκαλύπτοντας όλα όσα τη στοίχειωσαν και την πλήγωσαν και αποδεικνύοντας ότι η συμφιλίωση με το παρελθόν είναι ο μόνος δρόμος. Ερμηνεύουν οι Χρήστος Μαλάκης, Σίσσυ Τουμάση, Καίτη Μανωλιδάκη, Σμαράγδα Σμυρναίου κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή