Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη της σκηνοθεσία στην Επίδαυρο, η Αργυρώ Χιώτη παρουσιάζει από σήμερα μέχρι και την Κυριακή τους «Βατράχους» του Αριστοφάνη, σε νέα μετάφραση του ποιητή και μεταφραστή Νίκου Α. Παναγιωτόπουλου. Ερμηνεύουν οι Εύη Σαουλίδου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Χατζόπουλος, Αντώνης Μυριαγκός κ.ά. Στις 9 μ.μ., Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

«Λουλούδια στον Κήπο» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα παρουσιάσει η Ελληνοβραζιλιάνα μουσικός και ερμηνεύτρια Κατερίνα Πολέμη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Συμμετέχουν οι Μαρία Παπαγεωργίου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Θέμος Σκανδάμης και Δημήτρης Κόψης. Στις 9 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Στο πλαίσιο της σειράς βίντεο με τίτλο «Με αφορμή το ’21» του Ιδρύματος Μποδοσάκη, ο ζωγράφος Γιώργος Ρόρρης ανακαλεί τις παιδικές του μνήμες από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία, και μιλά για ένα άγνωστο ολοκαύτωμα της Ελληνικής Επανάστασης. Περισσότερα στο blod.gr.

Η θρυλική ραδιοφωνική σειρά «Εδώ Λιλιπούπολη», που συνδέθηκε με την εποχή του Μάνου Χατζιδάκι στο Τρίτο Πρόγραμμα, ξαναζωντανεύει σήμερα και αύριο στο Ηρώδειο. Τραγουδούν οι Σαβίνα Γιαννάτου, Δώρος Δημοσθένους, Λένια Ζαφειροπούλου και Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Eνα ανθοκομικό pop-up event της Νάιρας Στεργίου και της Εριφύλης Βενέρη φιλοξενούν απόψε τα ανθοπωλεία Συντάγματος, τα γνωστά «λουλουδάδικα» της Βουλής. Στις 8 μ.μ., Βασ. Σοφίας.

Η Σtella ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης για μία συναυλία με καινούργιο υλικό αλλά και κομμάτια από το ομώνυμο ντεμπούτο της και από το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «The Break». Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 100.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή