Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αριστοφανικοί «Ιππείς» του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζονται στο Κατράκειο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου. Παίζουν οι Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Στέλιος Ιακωβίδης, Κώστας Κόκλας, Κωνσταντίνος Πλεμμένος, Πάνος Μουζουράκης, Στεφανία Γουλιώτη κ.ά. Στις 9 μ.μ., Μάνου Κατράκη και Κυράς της Ρω.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Αλσους για μια προσωπική συναυλία, με τραγούδια από παλιότερους δίσκους του όπως «Παρέλαση» και «Χάλια», αλλά και με κομμάτια από την πρόσφατη «Καλλιθέα» ή το επικείμενο άλμπουμ του «Μόνο ψέματα». Στις 8.30 μ.μ., Ευελπίδων 4.

Με έργα που αναπαριστούν τμήματα αντικειμένων, υφές της καθημερινότητας, φευγαλέα συμβάντα και προσωπικά βιώματα, η ατομική έκθεση γλυπτικής της Ραλλούς Παναγιώτου με τίτλο «Μικροκλίμα τσέπης» παρουσιάζεται στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων. Από τις 11 π.μ., Πάρκο Ελευθερίας.

Η θεατρική ομάδα GAFF παρουσιάζει στο Θέατρο 104 από σήμερα και έως τις 12 Οκτωβρίου την «Πανούκλα» του Αλμπέρ Καμύ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη. Παίζουν οι Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Κωνσταντίνος Πασσάς και Δημήτρης Μαμιός. Στις 9 μ.μ., Ευμολπιδών 41.

Το Παιδί Τραύμα παρουσιάζει στην Ταράτσα του Gazarte μια συναυλία με κομμάτια από τους δίσκους «Μυστικές χορευτικές κινήσεις» και «Θα καταστρέψω τον κόσμο», αλλά και με μουσικές εκπλήξεις. Στις 9.30 μ.μ., Βουτάδων 34.

Ενα νέο σώμα δουλειάς με ακουαρέλες και μία γλυπτική εγκατάσταση περιλαμβάνει η ατομική έκθεση της Μάρως Μιχαλάκου
με τίτλο «In Orbit», που εγκαινιάζεται σήμερα στην γκαλερί Καλφαγιάν. Από τις 6 μ.μ., Χάρητος 11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή