Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Εργα ζωγραφικής και φωτογραφίας της Ντένης Θεοχαράκη, εμπνευσμένα από περιηγήσεις της σε διάφορα μέρη του κόσμου, περιλαμβάνει η έκθεση με τίτλο «Η σιωπή της ματιάς» που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Ευριπίδης.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εργα ζωγραφικής και φωτογραφίας της Ντένης Θεοχαράκη, εμπνευσμένα από περιηγήσεις της σε διάφορα μέρη του κόσμου, περιλαμβάνει η έκθεση με τίτλο «Η σιωπή της ματιάς» που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Ευριπίδης. Από τις 2 μ.μ., Ηρακλείτου 10 και Σκουφά.

Η «Αγονη Γη» των Ραφίκα Σαουίς και Μιχάλη Αργυρού, μια σωματική περφόρμανς μακράς διαρκείας που αντλεί την έμπνευσή της από το ομώνυμο ποίημα του Τ. Σ. Ελιοτ και ερευνά τον κενό τόπο ανάμεσα στην επιθυμία και στην πραγματικότητα, παρουσιάζεται μέχρι την Κυριακή στο Metaphor Athens. Στις 4.30 μ.μ., Δορυλαίου 10.

Ο μονόλογος του Γιώργου Χρονά «Η γυναίκας της Πάτρας» επιστρέφει στο θέατρο Πόλη με την ερμηνεία της Ελένης Κοκκίδου και τη σκηνοθετική επιμέλεια της Λένας Κιτσοπούλου. Στις 9 μ.μ., Φωκαίας 4 και Αριστοτέλους.

Το νέο βιβλίο της Σοφίας Νικολαΐδου, με τίτλο «VOR. Πέρα από τον νόμο», παρουσιάζουν ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κοτσιφός. Στις 7.30 μ.μ., Σταδίου 24.

Ο βραβευμένος με Γκράμι παραγωγός Πίερ Μπορν, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του χιπ χοπ, ανεβαίνει στη σκηνή του Gagarin 205 για μια συναυλία με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Στις 8 μ.μ., Λιοσίων 205.

Το έργο του Μάκη Κατσανέα «Σιλάχ», με θέμα τον ερωτικό δεσμό μιας νεαρής κοπέλας με έναν άνδρα άλλης εθνικότητας, ανεβαίνει στον πολυχώρο Vault, σε σκηνοθεσία Φανής Παρλή. Στις 9 μ.μ., Μελενίκου 26.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή