Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Οι Blues Wire επιστρέφουν σήμερα το βράδυ στο Κύτταρο.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έργο του Τενεσί Ουίλιαμς «Λεωφορείον ο Πόθος» κάνει πρεμιέρα στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θανάσης Σαράντος. Πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Τάκαλου, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Αποστόλης Τότσικας κ.ά.

Το κλασικό μπαλέτο συναντά το καλλιτεχνικό πατινάζ στην παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων», ένα εντυπωσιακό μπαλέτο στον πάγο με 40 χορευτές – αθλητές. Είναι η πρώτη φορά που η σκηνή του Christmas Theater μεταμορφώνεται σε μια παγοπίστα 250 τετραγωνικών μέτρων. Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, αύριο και την Κυριακή. Στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεΐκου. Πληροφορίες στο τηλ. 211-77.01.700.

Οι Blues Wire επιστρέφουν σήμερα το βράδυ στο Κύτταρο. Συμμετέχουν επίσης οι Τζένη Καπαδάη και Behind 12 Bars. Στην  παράσταση επιτρέπονται μόνο καθήμενοι. Εναρξη στις 9 μ.μ., Ηπείρου και Αχαρνών.

H ομάδα σύγχρονου χορού Αερίτες παρουσιάζει, σε παγκόσμια πρεμιέρα, το καινούργιο της έργο, με τίτλο U(R)TOPIAS σε χορογραφία της Πατρίσια Απέργη. Με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, οι Αερίτες επιθυμούν να αναφερθούν στις σύγχρονες ουτοπίες. Η Ελληνική Επανάσταση ήταν μια ουτοπία που έγινε πραγματικότητα 200 χρόνια μετά. Στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Ακαδημίας 59.

Η ζωή και το έργο του Van Gogh και του Γιαννούλη Χαλεπά ζωντανεύουν μέσα από την αφηγηματική και ποιητικά ιδωμένη δράση, «Van Gogh – Χαλεπάς. Ιδιοφυΐα και Τρέλα» που ανεβαίνει σήμερα στο Μπάγκειον. Σκηνοθεσία: Πηνελόπη Φλουρή. Πλατεία Ομονοίας 18.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή