Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ατομική έκθεση της Ειρήνης Ηλιοπούλου «Τόποι επιθυμίας», με είκοσι τρία πρόσφατα τοπία, λάδια και ακουαρέλες μεγάλων διαστάσεων, καθώς και τριάντα πέντε μικρές ακουαρέλες από τα σημειωματάρια της ζωγράφου, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Σκουφά. Από τις 6 μ.μ., Σκουφά 4.

Το έργο του Τζορτζ Oργουελ «Η φάρμα των ζώων» μεταφέρεται από σήμερα στη σκηνή «Ελένη Παπαδάκη» του Εθνικού Θεάτρου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Aρη Μπινιάρη και σε διασκευή του ίδιου, της Eλενας Τριανταφυλλοπούλου και του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου. Στις 9 μ.μ., Πανεπιστημίου 48.

Το μουσικοθεατρικό αναλόγιο «Ο γιος της καλόγριας – Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρουσιάζει στο Iδρυμα Θεοχαράκη η Μάγδα Μαυρογιάννη. Συμμετέχει το ανδρικό φωνητικό σύνολο ΜΕΙΖΟΝ υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου και ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1.

Το Μουσείο Μπενάκη φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας «Portraits» του Terry Tsiolis, με εικόνες που αποτυπώνουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, σωματότυπου, θρησκείας ή καταγωγής. Από τις 10 π.μ., Πειραιώς 138.

Ο «Γυάλινος κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκυονίς, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη. Παίζουν οι Λένα Παπαληγούρα, Aννα Μάσχα, Κωνσταντίνος Μπιμπής και Αναστάσης Ροϊλός. Στις 9 μ.μ., Ιουλιανού 42.

Το έργο του Αλεξάντρ Γκριμπογέντοφ «Συμφορά από το πολύ μυαλό» παρουσιάζεται στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής, σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού. Στις 8.30 μ.μ., Κυκλάδων 11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή