Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τίτλο εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Αντρέ Μπρετόν, το έργο της χορογράφου Αθανασίας Κανελλοπούλου «Nadja – Who am I?», που συνομιλεί με τις γυναικείες εικόνες της φωτογράφου Φρανσέσκα Γούντμαν, παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο. Στις 9 μ.μ., Ευμολπιδών 45.

Το Ιδρυμα Γιάννη Τσαρούχη παρουσιάζει την έκθεση «Ζωγραφικές διαδρομές», μια επιλογή έργων που έγινε ώστε να παρακολουθήσει το κοινό τον τρόπο με τον οποίο ο μεγάλος Ελληνας ζωγράφος εξελισσόταν και προχωρούσε τη δουλειά του. Από τις 9 π.μ., Πλουτάρχου 28.

Το θεατρικό έργο του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου «Backpack» ανεβαίνει στο Θέατρο 104, σε σκηνοθεσία της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Ερμηνεύουν οι Φαίη Ξυλά και Χρήστος Σπανός. Στις 9.15 μ.μ., Ευμολπιδών 41.

Η ατομική έκθεση της Μαριάννας Λούρμπα με τίτλο «Στοιχεία αυτογνωσίας» και με εικόνες που αποτυπώνουν φόρμες και χρώματα από τις περιηγήσεις της στις Κυκλάδες, εγκαινιάζεται στον εικαστικό κύκλο «ΔΛ». Στις 7.30 μ.μ., Ακαδημίας 6.

Επικεντρωμένο στο ιδανικό μιας οικουμενικής πολιτείας ανθρώπων που θεμελιώνεται στις έννοιες της ελευθερίας, ισονομίας και δικαιοσύνης και αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη, το 11ο Φεστιβάλ Αρχαιολογικής Ταινίας – ΑΓΩΝ πραγματοποιείται από σήμερα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Από τις 4.30 μ.μ., Ιερά Οδός 42 και Μ. Αλεξάνδρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή