Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (25/06)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (25/06)

Η Πάτι Σμιθ, η ιέρεια του πανκ, ταυτισμένη με τη σκηνή της Νέας Υόρκης, ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του Ηρωδείου για μια συναυλία που θα παντρέψει τη μουσική με την ποίηση

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νέα της δουλειά παρουσιάζει η χορογράφος Πατρίσια Απέργη στη θεματική της ουτοπίας. Το έργο της «Newtopia», που δημιούργησε σε συνεργασία με την αυστριακή ομάδα Bodhi Project, παρουσιάζεται απόψε στις 9 μ.μ. στην Πειραιώς 260.

Η Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη με τίτλο «Επέστρεφε», μια αναφορά στον Κ.Π. Καβάφη, στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη (Σουηδίας 61). Από τις 12 μ.

Ξεκινάει το 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης στην παραλία του Λευκού Πύργου, με τη συμμετοχή βιβλιοπωλείων και εκδοτών. Από τις 7 μ.μ.

Με κρουστά από το παραδοσιακό μουσικό γκρουπ Batala, που θα διατρέξουν τα σοκάκια της Χώρας, ξεκινάει το πρώτο Mykonos Art Festival απόψε στις 7 μ.μ. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει εικαστικές εγκαταστάσεις, συναυλίες και το Athens Open Air Film Festival. Εως 30 Σεπτεμβρίου.

Η Πάτι Σμιθ, η ιέρεια του πανκ, ταυτισμένη με τη σκηνή της Νέας Υόρκης, ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του Ηρωδείου για μια συναυλία που θα παντρέψει τη μουσική με την ποίηση. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.​​​​​​

Το Επιγραφικό Μουσείο (Τοσίτσα 1) φιλοξενεί την πρώτη στην Ελλάδα πλήρως προσβάσιμη έκθεση σε άτομα με αναπηρία, με τίτλο «Η πορεία της γραμμής». Περιλαμβάνει 21 χαρακτικά έργα του εικαστικού και χαράκτη Παναγιώτη Πριστούρη, καθώς και αντίγραφα αρχαίων επιγραφών από τις συλλογές του Επιγραφικού Μουσείου. Από τις 10 π.μ.

Μουσικό ραντεβού στην πλατεία Νερού δίνουν ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης στο πλαίσιο του φεστιβάλ Release Athens. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 μ.μ.

Η σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων (Ιάκχου και Βουτάδων) φιλοξενεί τον ανερχόμενο ράπερ από την Ξάνθη Bloody Hawk και τον Dani Gambino από το Ηράκλειο της Κρήτης, μαζί με τον DJ The Boy, στις 8 μ.μ.

Η Kapopoulos Fine Arts Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Sonke στις Σπέτσες, με έργα ποπ αρτ αισθητικής και την προσωπική εικαστική γλώσσα του καλλιτέχνη. Εγκαίνια στις 9 μ.μ. Διάρκεια έως 5 Ιουλίου.

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (25/06)-1
Ατομική έκθεση του Sonke στην Kapopoulos Fine Arts Gallery, στις Σπέτσες.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή