Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (08/07)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (08/07)

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Γκίλντα Φρούμκιν με τίτλο «Ανθρώπινο πέρασμα» και με έργα ρεαλιστικά, αφηγηματικά, ποιητικά και ενίοτε μεταφυσικά, που αποτυπώνουν εικόνες από τη θάλασσα, εγκαινιάζεται στο Baraka Art Space, στις Σπέτσες. Στις 8 μ.μ., Παλιό Λιμάνι.

Οι Jef Maarawi και Jack Heart ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια συναυλία στα πανοραμικά σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στις 9 μ.μ., Συγγρού 364.

Τη δική της, αυθεντικά γυναικεία και πολιτική φωνή εξερευνά, με όχημα την ιδέα του θρήνου, η Κατερίνα Ανδρέου, στο χορευτικό της σόλο «Mourn Baby Mourn», που παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260 (Ε).

Συνολικά τριάντα ηθοποιοί, χορευτές και μουσικοί συμμετέχουν στην παράσταση «Ραμαγιάνα», μια αυτοτελή θεατρική απόδοση του ομώνυμου ινδικού έπους, που παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα «Ρόδα» στο Θέατρο Βράχων. Σκηνοθετεί η Μαρία Περετζή. Στις 9 μ.μ., Βύρωνας.

H έκθεση της Μαργαρίτας Μαρκάκη με τίτλο «Lucid Dreamer» και με έργα που αποτυπώνουν ένα προσωπικό σύστημα μοτίβων, χαρακτήρων και αινιγματικών εικόνων με επιρροές από τη φύση, την ιστορία της τέχνης και την ποπ κουλτούρα, εγκαινιάζεται στο Two Thirds Project Space. Στις 7 μ.μ., Θεμιστοκλέους 42.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων «Ολη η Αθήνα μια σκηνή», η Νεφέλη Φασούλη παρουσιάζει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης μια συναυλία με τραγούδια από τον δίσκο της «Ο κόσμος σου», αλλά και αγαπημένες διασκευές. Στις 9 μ.μ., Φ. Νέγρη 42.

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (08/07)-1
«Ανθρώπινο πέρασμα» της Γκίλντα Φρούμκιν στο Baraka Art Space.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή