Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (09/07)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (09/07)

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση του Δημήτρη Δάλλα με τίτλο «Surface Gravity», με έργα εμπνευσμένα από τη street art, στα οποία κυριαρχούν τα έντονα χρώματα, εγκαινιάζεται σήμερα στην γκαλερί Kapopoulos στην Πάρο. Στις 9 μ.μ., Νάουσα.

Mια ευφάνταστη μείξη λόγου και πολυμέσων παρουσιάζει την Κυριακή στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, η περφόρμερ, ποιήτρια, τραγουδίστρια και μουσικός Λόρι Αντερσον. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ολοκληρώνονται απόψε στο Γαλλικό Ινστιτούτο οι παραστάσεις της κωμωδίας του Ζορζ Φεντό «Η Λεονί εν αναμονή», σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη. Παίζουν οι Παρασκευή Δουρουκλάκη, Αλέξανδρος Βάρθης κ.ά. Στις 9 μ.μ., Σίνα 31.

Σαράντα χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το «Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος» στο Χουδέτσι της Κρήτης, και ο εμπνευστής του, Ρος Ντέιλι, γιορτάζει την προσφορά του στη μουσική σκηνή με μια συναυλία τη Δευτέρα, στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Το «Oνειρο ενός γελοίου» του Φίοντορ Ντοστογέφσκι παρουσιάζεται στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη, σε σκηνοθεσία της Εφης Μπίρμπα και ερμηνεία της ίδιας και του Αρη Σερβετάλη. Στις 9.30 μ.μ., πλατεία ΧΑΝΘ.

Το βιβλίο της Βιολέττας Μαράντου-Παυλέα «Η Νίκη της Σαμοθράκης και τα Καβείρια Μυστήρια» (εκδ. Κάκτος) παρουσιάζεται απόψε στο καφέ «Ο Κήπος του Μουσείου», με ομιλητές τους Γιώργο Προεστό, Ναταλία Κοσσυβάκη και Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Στις 7.30 μ.μ., Πατησίων 44.

Ο θρυλικός Κουβανοαμερικανός τρομπετίστας Αρτούρο Σαντοβάλ ανεβαίνει τη Δευτέρα και την Τρίτη στην ταράτσα του Gazarte για μια συναυλία με τζαζ και afro cuban μελωδίες και ρυθμούς. Στις 10 μ.μ., Βουτάδων 34.

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (09/07)-1
«Surface Gravity» του Δημήτρη Δάλλα, στην γκαλερί Kapopoulos, στην Πάρο.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή