Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (13/07)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (13/07)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βασικούς συντελεστές τους Χρήστο Χατζή, Χρήστο Ραφαηλίδη, Πέτρο Κλαμπάνη και Αντώνη Σουσάμογλου, το μουσικό εγχείρημα Sonic Convergence, που επιχειρεί να δώσει «μουσικές απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα των ημερών μας», παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260 (Η).

Εμβληματικά φωτογραφικά πορτρέτα διασημοτήτων του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα, προτού αποκτήσουν φήμη, περιλαμβάνει η έκθεση Come Close του Τζον Στόνταρτ, που παρουσιάζεται στον χώρο i-D ProjectArt. Από τις 10 π.μ., Κανάρη 12.

Τα τραγούδια του δίσκου «Εκτός τόπου και χρόνου», όπως ηχογραφήθηκαν είκοσι χρόνια πριν στον Λυκαβηττό, ερμηνεύει στο Faliro Summer Theater ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Στις 9.30 μ.μ., Μωραϊτίνη 2.

Ο Γιάννης Διονυσίου ανεβαίνει στην ταράτσα του Gazarte για μια συναυλία με αγαπημένα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, καθώς και κομμάτια από το πρόσφατο δισκογραφικό ντεμπούτο του, με τίτλο «Πρώτη βόλτα». Στις 10 μ.μ., Βουτάδων 34.

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή στην γκαλερί Bernier/Eliades η ατομική έκθεση της Μπέρτα Φίσερ με γλυπτά από ακρυλικό γυαλί. Από τις 10.30 μ.μ., Επταχάλκου 11.

Η ομαδική έκθεση Blanc Days, με έργα 18 καλλιτεχνών στα οποία πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα, παρουσιάζεται στην γκαλερί Art Zone 42. Από τις 11 π.μ., Βασ. Κωνσταντίνου 42.

Τη μουσική παράδοση της Κρήτης, εμπλουτισμένη με την προσωπική του ερμηνεία και ήχο, φέρνει απόψε στο Θέατρο Βράχων ο Ψαραντώνης. Στις 9 μ.μ., Βύρωνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή