Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (06/08)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (06/08)

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, με τη σκηνοθετική ματιά του Τσέζαρις Γκραουζίνις, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Τον ομώνυμο του έργου ρόλο θα ερμηνεύσει η Ελλη Τρίγγου, ενώ εκείνον του Κρέοντα ο Βασίλης Μπισμπίκης. Παίζουν ακόμα οι Δανάη Μιχαλάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου και Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Στις 9 μ.μ.

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων συνεχίζεται απόψε στο Θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης, με ένα γκαλά όπερας όπου θα πρωταγωνιστήσουν η σοπράνο της ΕΛΣ Τσέλια Κοστέα μαζί με τον διεθνώς αναγνωρισμένο βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά. Στο πιάνο θα τους συνοδεύσει η Σοφία Ταμβακοπούλου. Στις 9 μ.μ.

Ο «Συλλέκτης» του Τζον Φόουλς επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνά, στη διασκευή του Μαρκ Χίλι, σε μια παράσταση με έντονο το στοιχείο του ψυχολογικού θρίλερ. Η σκηνοθεσία είναι του Αλέξανδρου Κοέν, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τον Αργύρη Αγγέλου και την Ιωάννα Πηλιχού.

Συνέχεια για το Sani Festival στον Λόφο της Σάνης, στη Χαλκιδική, ο οποίος απόψε θα υποδεχθεί τους Μανώλη Μητσιά, Χρήστο Θηβαίο, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Πέννυ Μπαλτατζή, σε μια συναυλία με καθαρά ελληνικό χρώμα. Στις 9.30 μ.μ.

Ο διακεκριμένος Αμερικανός dj Ντένις Φερέρ έρχεται απόψε στο Bolivar για ένα πολύωρο σετ, που υπόσχεται να αφήσει ικανοποιημένους τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Πόρτες από τις 9 μ.μ., πληροφορίες και κρατήσεις στο bolivar.gr.

Στο Κιάτο εμφανίζεται σήμερα Σάββατο ο Μίλτος Πασχαλίδης, φέρνοντας μαζί του τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας και κυρίως ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα. Στο Συνεδριακό Κέντρο Μάλλιου, στις 9 μ.μ.

Το πρόγραμμα EXT INC/ REMEMBER ME, που δημιουργήθηκε από την Αϊντα Σιράζι και τον Εμρέ Ντουντάρ, παρουσιάζεται την Κυριακή 7/8, στο πλαίσιο του 6ου Μουσικού Φεστιβάλ Χίου. Ξεχασμένοι ήχοι, αρχαίες μουσικές, δημιουργικοί συνδυασμοί Ανατολής και Δύσης. Στις 9 μ.μ., στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», περιοχή Καστρομηνά.

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (06/08)-1
Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή