Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (30/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (30/09)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη στην ομότιτλη νουβέλα του Εντουάρ Λουί, και με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον συγγραφέα, η παράσταση «Ποιος σκότωσε τον πατέρα μου», σε σκηνοθεσία Τόμας Οστερμάιερ, ανοίγει το Σάββατο, στο Βασιλικό Θέατρο, την αυλαία των 57ων Δημητρίων. Στις 9 μ.μ., πλατεία Λευκού Πύργου.

Εμπλουτισμένο με νέες συλλογές δίσκων, συλλεκτικά κομμάτια, νέες κυκλοφορίες και μουσικά εκθέματα, το Vinyl Market, η μεγάλη γιορτή του βινυλίου, επιστρέφει στην Τεχνόπολη, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή. Από τις 5 μ.μ. (Σαββατοκύριακο από τις 11 π.μ.), Πειραιώς 100.

Το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Η πόλη», σε σκηνοθεσία Ενκε Φεζολλάρι, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Παίζουν οι Βασίλης Αφεντούλης, Βάνα Πεφάνη και Γιάννης Στεφόπουλος. Στις 9.30 μ.μ., Πειραιώς 206.

Εργα των Φώτη Κόντογλου, Βαγγέλη Φαεινού, Ομηρου Γεωργιάδη, Σωτήρη Σόρογκα, Βούλας Μασούρα, Μιχάλη Αρφαρά, Γεράσιμου Σκλάβου κ.ά. περιλαμβάνει η ομαδική έκθεση με τίτλο «Φύση: Κραυγές και ψίθυροι», που εγκαινιάζεται στο Τελλόγλειο Ιδρυμα. Στις 7 μ.μ., Αγ. Δημητρίου 159Α.

Το μονόπρακτο «Αυτός, ο Αλλος και το Παντελόνι του», του Ιάκωβου Καμπανέλλη, ανεβαίνει από σήμερα στο θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη. Ερμηνεύει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Στις 9 μ.μ., Βίκτωρος Ουγκώ 55.

Η ατομική έκθεση του Ζαν Νοέλ Σαζέλ με τίτλο «Hyparxis», η πρώτη του στην Ελλάδα, εγκαινιάζεται στην γκαλερί S. G. Art του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus. Στις 8 μ.μ., Κλεομένους 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή