Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (06/12)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (06/12)

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια κινηματογραφική βραδιά από το κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή διοργανώνει το Half Note Jazz Club. Οι Δ. Καλαντζής (πιάνο), Α. Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα), Γ. Γεωργιάδης (μπάσο), Α. Δράκος – Κτιστάκης (τύμπανα) παρουσιάζουν μουσικά κομμάτια από «σκοτεινά» φιλμ. Στις 9.30 μ.μ., Τριβωνιανού 17, Μετς.

Απόψε το θέατρο ΕΛΕΡ φιλοξενεί τη μουσική παράσταση της Φένιας Παπαδόδημα «Εξοδος». Η καλλιτέχνις γράφει τραγούδια και μουσική που συνομιλούν με ψηφιακούς πίνακες μπροστά στα μάτια των θεατών. Στις 9 μ.μ., Φρυνίχου 10.

Συνεχίζεται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών και εκδηλώσεων στον Πύργο, στην Αμαλιάδα και διαδικτυακά, με ελεύθερη είσοδο. Στον Πύργο, οι προβολές των ταινιών, ανάμεσά τους και της ταινίας «Το σύμπαν του Ολιβερ» (φωτ.), ξεκινούν σήμερα από τις 5.15 μ.μ. και τελειώνουν στις 9.45 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων». Στην Αμαλιάδα, από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 8.30 μ.μ. στο Cine cinema.

Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου η Λαογραφική Στέγη Σαλαμίνας φιλοξενεί την ομαδική έκθεση με τίτλο «Υφαίνοντας το Μέλλον VI». Στη διοργάνωση συμμετέχουν 22 καλλιτέχνιδες με καινούργια αλλά και παλαιότερα έργα. Στόχος, να δημιουργηθεί διάλογος σχετικά με την παράδοση, τον χώρο και τα εκθέματα. Από τις 7 έως τις 9 μ.μ., Πολυχρόνη Λεμπέση 32, Σαλαμίνα.

Συνολικά 34 εικαστικοί δημιουργούν έργα ξεκινώντας από το κόκκινο χρώμα. Το πρότζεκτ «Ουράνιο Τόξο – Raibow» παρουσιάζει την τρίτη έκθεσή του μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων. Από τις 5 μέχρι τις 9 μ.μ., Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος, πλ. Κολωνακίου 2 (4ος όροφος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT