Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (17/12)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (17/12)

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι οργανισμοί Nido Greece και Tell Africa παρουσιάζουν την εκδήλωση «Diaspora». Μια διοργάνωση που περιλαμβάνει από επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους μέχρι χριστουγεννιάτικη γιορτή. Σήμερα θα γίνει ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει φιέστα με κάλαντα. Εναρξη στις 7 μ.μ., Aleka Cinema, μετρό Ζωγράφου.

Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, η Αγγελική Τουμπανάκη εμφανίζεται μαζί με τους συνεργάτες της στη μουσική σκηνή του Half Note Jazz Club. Μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στη γυναίκα των τόπων και των χρόνων. Υπό τους ήχους της παραδοσιακής και τζαζ μουσικής. Μαζί της απόψε η stand up κωμικός Κατερίνα Βρανά. Στις 10.30 μ.μ., Τριβωνιανού 17, Μετς.

Σήμερα εγκαινιάζεται η νέα ομαδική έκθεση «Animal Tales» (φωτ.) στην γκαλερί Ζουμπουλάκη. Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι η αναπαράσταση και ο συμβολισμός των ζώων μέσα από αναφορές στην ιστορία της δυτικής τέχνης, καθώς και η σχέση του ανθρώπου με το μη ανθρώπινο ζώο στη σημερινή εποχή. Από τις 12.30 μέχρι τις 4 μ.μ., πλ. Κολωνακίου 20.

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας (ΔΗΠΕΘΕΚ) τιμά τον Ιάκωβο Καμπανέλλη στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τη γέννησή του, με την αλληγορική κωμωδία «Ο γορίλας και η Ορτανσία», σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη. Μια παράσταση με ανατροπές στην οποία συμμετέχουν οι Λευτέρης Βασιλάκης, Ρένα Κυπριώτη, Γιώργος Φλωράτος και Δημήτρης Οικονομίδης. Στις 9 μ.μ., Καλαμάτα, Δημοσθένους 2.

Εως τις 18 Δεκεμβρίου, το «Rabbit Hole» του Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Αμπέρ θα παρουσιάζεται στο Θέατρο 104 σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λυμπερόπουλου. Μια τραγωδία, με ειλικρίνεια και χιούμορ. Σε μετάφραση Χριστίνας Μαλακού. Στις 9 μ.μ., Eυμολπιδών 41, Γκάζι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT