Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (30/12)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (30/12)

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για άλλη μια χρονιά, το Σύγχρονο Θέατρο παρουσιάζει το μουσικό έργο «Ο Μορμόλης» από την ομάδα «Η Συντεχνία του Γέλιου». Μια παράσταση για ηλικίες από 5 ετών και πάνω σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη και Βασίλη Κουκαλάνι, με τραγού-δια του Γιάννη Σπανού. Στις 5 μ.μ., Ευμολπιδών 45, Γκάζι.

Απόψε, η προτελευταία παράσταση του «Δον Κιχώτη» (φωτ.) από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Το κλασικό έργο του Λούντβιχ Μίνκους παρουσιάζεται σε χορογραφία Τιάγκο Μπορντίν, μουσική διεύθυνση Στάθη Σούλη, σκηνικά Γιώργου Σουγλίδη και κοστούμια της Μαίρης Κατράντζου. Με την Ορχήστρα, τους Α΄ Χορευτές, τους Σολίστ, τους Κορυφαίους και το Corps de ballet της ΕΛΣ. Στις 7.30 μ.μ., Κεντρική Σκηνή ΕΛΣ – Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος – ΚΠΙΣΝ, Λεωφόρος Συγγρού 364.

Το Γυάλινο Up Stage φιλοξενεί τη μουσική παράσταση «Στη γειτονιά μου τραγουδούν» της Στέλλας Μακρή. Ενας συνδυασμός από εποχές, μνήμες και ήχους και μια παρέα από καλλιτέχνες-μουσικούς. Στις 9.30 μ.μ., Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη.

Το έργο «Ο Πέτρος και ο Λύκος» του Σεργκέι Προκόφιεφ μαζί με κάλαντα και μουσικά παραμύθια παρουσιάζεται με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών. Σε αφήγηση των Δημήτρη Λάλου, Μαριλίτας Λαμπροπούλου και μουσική διεύθυνση της αρχιμουσικού Ζωής Ζενιώδη. Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Στις 12 μ. και στις 3 μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς.

Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, η γκαλερί 3Portes παρουσιάζει την πρώτη της έκθεση με τίτλο «L’Homme couleur / O Εγχρωμος» σε επιμέλεια των Σόφι Φαρντέλα και Τάσο Καλιακάτσο. Πρόκειται για μια καλλιτεχνική διαδικασία των δύο εικαστικών που κάνουν το χρώμα, τόπο δημιουργίας. Από τις 9.30 π.μ. – 2.30 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Αραβαντινού 5, Ιωάννινα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT