Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (04/02)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (04/02)

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Φαραντούρη εμφανίζεται απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μία συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Μίκης: Αυτός ο γνωστός – άγνωστος». Στις 8 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Η Athens Big Band με την Κατερίνα Πολέμη και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο εμφανίζονται απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια. Οι καλλιτέχνες εστιάζουν στη μουσική της Λατινικής Αμερικής μέσα από την τζαζ, με έμφαση στη Βραζιλία ερμηνεύοντας έργα σημαντικών συνθετών και ενορχηστρωτών της τζαζ και λάτιν τζαζ μουσικής. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σάμι Αμίρης. Στις 8.30 μ.μ., Ακαδημίας 59.

Αυτό το Σαββατοκύριακο όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Ελευσίνα (φωτ.), με τέσσερις πομπές να φθάνουν στην πόλη από ξηρά και θάλασσα. Σήμερα, η άφιξη πομπών – εναρκτήριοι χαιρετισμοί στο Θέατρο Παλαιού Ελαιουργείου, τα μυστήρια μετάβασης στον κόλπο της Ελευσίνας και η παράκτια πολιτιστική διαδρομή κατά μήκος της παραλιακής οδού Κανελλοπούλου. Η συναυλία των Στέρεο Νόβα στο Εργοστάσιο Ιρις και DJ performance και after party στην Αποθήκη 1 Παλαιού Ελαιουργείου.

Ο Χώρος 2510 διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ, αφιερωμένο στον Παύλο Σιδηρόπουλο. Απόψε από τις 8.30 μ.μ., οι Πέτρος Λοΐζος, Νίκος Μαυρομάτης, Χρήστος Αδαμόπουλος κ.ά. ερμηνεύουν τραγούδια στον πρώτο όροφο. Από τις 7 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, ο ίδιος χώρος φιλοξενεί μια έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών. Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια.

Το Κέντρο Τεχνών Μετς καιοι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν το σύνολο του έργου του συγγραφέα Ισίδωρου Ζουργού. Διαβάζουν οι ηθοποιοί Μαρβίνα Πιτυχούτη και Χάρης Παπανικολάου. Είσοδος ελεύθερη. Στις 7 μ.μ., Ευγενίου Βουλγάρεως 6, Μετς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή