Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (08/02)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (08/02)

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόψε η τελευταία συναυλία του Γιάννη Πάριου στο θέατρο Κολλεγίου Αθηνών. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης παρουσιάζει τις μεγαλύ-τερες επιτυχίες της πορείας του στη μουσική. Στις 8 μ.μ., Στεφάνου Δέλτα 15, Π. Ψυχικό.

Το έργο του Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, «Το Φάντασμα της Οπερας» (φωτ.), επιστρέφει στο Christmas Theater με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End στο Λονδίνο. Το μιούζικαλ παρουσιάζεται στην αγγλική γλώσσα, με ελληνικούς υπέρτιτλους. Στις 8 μ.μ., Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Βεΐκου 137, Γαλάτσι.

Ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου, λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με ανανεωμένη εικόνα και δυναμικό ήχο. Ο καλλιτέχνης ανεβαίνει απόψε στη μουσική σκηνή με νέα μπάντα και τη συμμετοχή της Λόλας Γιαννοπούλου, με τους πολλαπλούς της ρόλους ως τραγουδοποιού και ερμηνεύτριας. Στις 9.30 μ.μ., Φραντζή και Θαρύπου 35-37.

Το θέατρο Ανεσις φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά την παράσταση «Λευκές Νύχτες» του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη. Ο ίδιος μαζί με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη πρωταγωνιστούν σε ένα έργο αφιερωμένο στη φιλία και την αγάπη, με φόντο τις Λευκές Νύχτες της Αγίας Πετρούπολης. Μουσική: Στάμος Σέμσης. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει την έκθεση του εικαστικού Γιάννη Μίχα με τίτλο «από σκουριά και αλμύρα». Οι ελαιογραφίες και υδατογραφίες του καλλιτέχνη φέρνουν τους επισκέπτες πιο κοντά σε νέες θαλασσινές περιπλανήσεις με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους και τα πλοία. Εγκαίνια απόψε, στις 7 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Ηρ. Πολυτεχνείου 32 και Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή