Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (16/02)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (16/02)

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βιβλίο της Μαρίας Στρατηγάκη, αναπληρώτριας καθηγήτριας του Παντείου Πανεπιστημίου, με τίτλο «Πολιτικές Ισότητας των Φύλων: ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ενωση, Ελλάδα» θα παρουσιαστεί στις 6.30 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη θεμάτων Ισότητας και Φύλου, Κρατίνου 9 και Αθηνάς. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι πρώην γενικές γραμματείς Ισότητας και Φύλων, Εφη Μπέκου, Βάσω Κόλλια και Φωτεινή Κούβελα, ενώ τον συντονισμό θα κάνει η Αννα Καραμάνου.

Μετά τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Κάποιος να με προσέχει» (φωτ.) στην Αθήνα και στο Σύγχρονο Θέατρο κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Το έργο του Φρανκ Μακ Γκίνες σκηνοθετεί η Αθανασία Καραγιαννοπούλου, ενώ παίζουν: Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Μάριζας και Πήτερ Ραντλ. Ευμολπιδών 45. Στις 9 μ.μ.

Εργαστήρι ιαπωνικής βιβλιοδεσίας διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα του Ομίλου Πειραιώς την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, υπό την καθοδήγηση της συντηρήτριας βιβλίου και χαρτιού Ιφιγένειας Λελοβίτη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο [email protected]. ΠΙΟΠ | Ιστορικό Αρχείο. Δωρίδος 2 και λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος.

Στο βιβλιοπωλείο του εκδοτικού οίκου Μέλισσα θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της αναπληρώτριας καθηγήτριας Ιστορίας της Τέχνης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ελενας Χαμαλίδη με τίτλο «Ιστορίες στο Μεταίχμιο, Μοντερνισμός και πραγματικότητα στη μεταπολεμική ελληνική τέχνη». Σκουφά 58, στις 6.30 μ.μ.

Αν και ετοιμάζεται για τον τέταρτο κύκλο περιοδείας του στο εξωτερικό το «Elenit», το έργο του Ευριπίδη Λασκαρίδη, επιστρέφει στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, εκεί όπου πριν από τέσσερα χρόνια έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του. Εως τις 19 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, Συγγρού 107. Στις 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή