Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (24/02)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (24/02)

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντυπωσιακή φωνή, διάθεση για κέφι και χορό, αλλά και την ικανότητα να αναμειγνύει το παλιό με το νέο, τα ξένα αγαπημένα ακούσματα με τα ελληνικά, ο Δώρος Δημοσθένους με την πενταμελή μπάντα του γιορτάζουν τις Απόκριες στο Half Note Jazz Club μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Τριβωνιανού 17, Μετς, Παρασκευή και Σάββατο από τις 22.30. Κυριακή στις 21.30.

Το «Ζητάτε να σας πω» θα είναι μόνο ένα από τα πασίγνωστα τραγούδια του Αττίκ που θα ακουστούν στο Ιδρυμα Θεοχαράκη. Στο πιάνο ο Δαυίδ Ναχμίας, επιλέγει 20 τραγούδια του αγαπημένου τροβαδούρου της Αθήνας. Ερμηνεύει η Χριστίνα Σαμαρά. Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1, στις 20.30.

«Η μητρότητα είναι σαν ένα ιερό πράγμα που όλοι σέβονται – μέχρι να πάρεις το τρόλεϊ και σε βρίζουν όλοι που έχεις το καροτσάκι για να μπεις στο 15». Η «Αγορομάνα» (φωτ.) σε σκηνοθεσία των Ιάκωβου Μολυμπάκη και Αφροδίτης Μητσοπούλου είναι μια μείξη stand up comedy, ντοκιμαντέρ και μουσικής παράστασης. Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α και Σικίνου 35Α, Κυψέλη, στις 21.00.

Ενα πάρτι για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων στην Τεχνόπολη. Από τις 11.00 ο Αθήνα 9,84 δίνει τον ρυθμό, ενώ στις 13.00 οι Locomondo ανοίγουν το συναυλιακό πρόγραμμα. Ακολουθούν οι Σπύρος Γραμμένος, Polkar, ενώ ο περφόρμερ Τόνι Σφήνος είναι ο κατάλληλος για το αποκριάτικο πάρτι που θα στηθεί στις 21.00. Πειραιώς 100.

Το έργο «Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης», ένας μονόλογος που γράφτηκε από τη Νάση Τουμπακάρη, βασισμένος στην αυτοβιογραφία του και σκηνοθέτησε και ερμηνεύει ο Θανάσης Παπαγεωργίου, παρατείνει τις παραστάσεις του. Θέατρο Στοά, Μπισκίνη 55 (Ζωγράφου). Παρασκευή και Σάββατο στις 20.30, Κυριακή στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή