Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (15/03)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (15/03)

Μέχρι τις 9 Απριλίου συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Η άνοδος του Αρτούρο Ούι» του Μπέρτολτ Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Αρη Μπινιάρη. Πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Χρυσοστόμου

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ. Εγκαινιάζεται σήμερα στις 18.00 στο Εβραϊκό Μουσείο της Θεσσαλονίκης η φωτογραφική έκθεση του Βασιλείου Τσιώλη με τίτλο «Εξι μέρες. Η διαδρομή των Ελλήνων Εβραίων», με κεντρικό πρόσωπο τον Χάιντς Σαλβατόρ Κούνιο, έναν από τους τελευταίους επιζώντες. Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων της 80ής επετείου από την αναχώρηση του πρώτου συρμού από τη Θεσσαλονίκη για το στρατόπεδο εξόντωσης Αουσβιτς – Μπίρκεναου. Εως τις 31 Αυγούστου, Αγίου Μηνά 11.

Με όχημα το χαρτί και την καθοδήγηση της Ιφιγένειας Λελοβίτη οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς θα φτιάξουν, διπλώνοντας και ξαναδιπλώνοντας, ιδιαίτερα χρηστικά αντικείμενα. Η συμμετοχή στο εργαστήριο, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και ώρα 17.00, καθώς και τα υλικά που θα χρειαστούν είναι δωρεάν. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι δήλωση συμμετοχής στο [email protected], Δωρίδος 2 και Λεωφόρος Ειρήνης 14.

Μέχρι τις 9 Απριλίου συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Η άνοδος του Αρτούρο Ούι» (φωτ.) του Μπέρτολτ Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Αρη Μπινιάρη. Πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Τετάρτη και Κυριακή στις 20.00, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00 και Σάββατο στις 18.00 και 21.00. Θέατρο ARK, Δροσοπούλου 197, Κυψέλη.

Με ελεύθερη είσοδο, οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης θα παρουσιάσουν στον Σταυρό του Νότου τη νέα τους δουλειά σε ποίηση του Πάνου Δημητρόπουλου, μελοποίηση του Λουκά Θάνου και συνοδεία των μουσικών Αλέκου Χατζάκη στο κοντραμπάσο, Γιάννη Κοζυράκη στην κιθάρα, Γιώργη Σαλούστρου στα πνευστά και Βασίλη Γιασλακιώτη στα τύμπανα. Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος.

Δύο νέοι τραγουδοποιοί με κοινά στοιχεία και ταλέντο μοιράζονται την ίδια σκηνή. Ο Δημήτρης Μπαλογιάννης και η Joanna Drigo θα εμφανιστούν σήμερα στο Ιλιον Plus, παρουσιάζοντας δικά τους τραγούδια. Στις 21.30, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή