Η Πολιτιστική Ατζέντα της Πέμπτης

Η Πολιτιστική Ατζέντα της Πέμπτης

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Συναυλία του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου με τη συμμετοχή των Φωτεινής Δάρρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτου Πασχαλίδη κ.ά. στις 9 μ.μ. στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

 
Συγγραφείς και αναγνώστες διαβάζουν αποσπάσματα από τα αγαπημένα τους βιβλία στις 8.30 μ.μ. στον χώρο των εκδόσεων Γαβριηλίδη (Αγίας Ειρήνης 17).

 

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου εμφανίζονται στις 9.30 μ.μ. στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
 
Η Αθηναϊκή Μαντολινάτα «Νικόλαος Λάβδας» συμπράττει με την ερμηνεύτρια Ιωάννα Φόρτη και τον καταξιωμένο σολίστ μαντολίνου Ugo Orlandi υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Γιαννόπουλου, στις 8.30 μ.μ. στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Oργάνων (Διογένους 1-3).
 
Αφιέρωμα στους Beatles από την Καμεράτα, σε διεύθυνση Μίλτου Λογιάδη, με τη συμμετοχή των Κώστα Βασιλιάγκου, Δώρου Δημοσθένους, Βασίλη Γισδάκη και Στηβ Κόκκα, στις 9 μ.μ. στο Ηρώδειο.
 
Εναρξη της έκθεσης «Ιόνια Νησιά και Δυτική Ελλάδα. Εργα από τα ταξίδια των E. Dodwell & S. Pomardi,1801 & 1805-1806» στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας.

 

Ο χορευτής και χορογράφος Gustavo Russo και η ομάδα του παρουσιάζουν την παράσταση «Τango In Red Major» στις 9 μ.μ. στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.
 
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων ερμηνεύει έργα Ελλήνων συνθετών υπό τη διεύθυνση του Χρίστου Χαλκιά, στις 9 μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.
 
Εναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά από 8 έως 11 ετών με θέμα «Ατρόμητοι θαλασσοπόροι σε μεγάλες περιπέτειες!», στις 10 π.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
 
Οι Γιάννης Αγγελάκας, Baby Guru, Lumiere Brother, A Victim of Society και Μelorman εμφανίζονται στην παραλία Πορί, στο Κουφονήσι, στην πρώτη ημέρα του Up Festival.

 

 Προβολή της ταινίας «Ο Ειρηνοποιός» του Γούντι Αλεν στις 9 μ.μ. στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή