Επιλογές της εβδομάδας: Περιφέρεια

Επιλογές της εβδομάδας: Περιφέρεια

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

MOYΣΙΚΗ

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Αίγινα

Τρία έργα του Μπετόβεν ερμηνεύει απόψε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Γερμανού αρχιμουσικού Oliver Weder στην καταληκτήρια συναυλία του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Συμμετέχει ως σολίστ ο Ιταλός πιανίστας Gabrielle Baldocci (φωτ,). Στις 9 μ.μ. στην Παραλία της Αύρας.

ΣΙΝΕΜΑ

«Ο Χρυσοθήρας»

Πάτμος

Ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος αναλαμβάνει να επενδύσει την κλασική βωβή ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν «Ο Χρυσοθήρας» με πρωτότυπη μουσική, την οποία θα ερμηνεύσουν ζωντανά μουσικοί και χορωδοί του φωνητικού συνόλου Eklipsis υπό τη διεύθυνση του Ματθαίου Λεγάκη. Στις 8.30 μ.μ. στον χώρο του Ιερού Σπηλαίου Αποκαλύψεως, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου.

MOYΣΙΚΗ

«Μέρες Βινυλίου»

Θεσσαλονίκη

Με την Ελλη Πασπαλά και τον Vassiliko, καθώς και τον διεθνούς φήμης σαξοφωνίστα David Lynch συμπράττει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη σε μία συναυλία με τραγούδια από τη χρυσή εποχή του βινυλίου. Την Παρασκευή στις 9 μ.μ. στη Μονή Λαζαριστών.

ΘΕΑΤΡΟ

«Σερσέ λα φαμ»

Πρέσπες

Με την παράσταση «Σερσέ λα φαμ» σε σκηνοθεσία και χορογραφία Σοφίας Σπυράτου συμμετέχει το ΚΘΒΕ στις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2014». Απόψε στις 8.30 μ.μ. στη Βασιλική, στο Νησάκι του Αγίου Αχιλλείου. Είσοδος ελεύθερη.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ειρήνη Δρόσου

Σαντορίνη

Ως τις 29 Οκτωβρίου συνεχίζεται η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Σαντορινιάς εικαστικού Aerienirti , ή Ειρήνης Δρόσου, στο Οινοποιείο Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι Σαντορίνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή